Meilandjes zijn woest: Na Martien nu ook Erica gehackt (paswoorden familie op straat)

0

Erica Meiland (Beeld: Talpa/William Rutten)

De passwoorden van de Meilandjes liggen blijkbaar op straat. Na Martien is nu ook het Instagram-account van Erica gehackt. De hackers vragen aan haar volgers om 150 dollar. De familie is woest. Dochter Maxime Meiland waarschuwt de fans van haar familie om er niet in te trappen.


Op de Instagram-pagina van Erica worden allerlei foto’s gedeeld van onbekende vrouwen. Ook vraagt de hacker van Erica’s account aan haar volgers om 150 dollar. Op de Story is te lezen: ‘Ik heb geld nodig kan iemand me 150 euro lenen?’ Dochter Maxime is er klaar mee. “Nou jongens, we hebben slecht nieuws”, zegt ze op haar Instagram Stories. “Mijn moeder Erica is ook gehackt. Het is werkelijk niet te doen. Krijg je een berichtje van haar met een link, klik er dan niet op. Geen idee, maar je weet het natuurlijk nooit. We zijn ermee bezig”, aldus Maxime.

Ruim een week geleden werd ook Martien al gehackt en die is nu woest om de tweede hack laat hij weten op zijn inmiddels weer terug gekregen account. “Nou, geen goed nieuws. Nu is Erica gehackt op Instagram, wat een gezeik.”


Op het account van de realityster en voormalige kasteelheer verscheen na de hack een portretfoto van een onbekende man in een wit shirt. Ook droeg hij een baard en een zonnebril. Maar voor de volgers van de voormalig kasteelheer om uitleg konden vragen, was de foto alweer verdwenen.

Later verscheen dezelfde foto van de onbekende man weer meerdere keren op het account. Ook werden Martiens profielfoto en de biografietekst van Martien verwijderd.