Meilandjes begraven strijdbijl met huishoudster Nadège (alleen Maxime is tegen)

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

De familie Meiland begraaft de strijdbijl met voormalig huishoudster Nadège nadat de huishoudster een mailtje stuurde om de Meilandjes te condoleren met het verlies van hond Bommel. Martien en Erica vonden het een mooi gebaar van Nadège, maar dochter Maxime wilde van een verzoening niets weten.

De familie reageerde verdeeld op de mail van de huishoudster waarin zij de familie condoleerde met het verlies van hun trouwe viervoeter. “Nou dat vind ik aardig”, reageerde Martien na het lezen van het bericht van Nadège. Erica vond het ‘toch lief dat ze dat doet’. Maxime reageerde terughoudender.


Het leek Martien en Erica een goed idee de huishoudster uit te nodigen als de familie weer in Frankrijk zou zijn. “Op een gegeven moment is het klaar. Dan moet je het ook begraven en dan is het goed”, reageerde Erica op van Maxime. Martien steunde Erica. “Wij zijn ouder en een stuk milder”, zo zei Erica. Maxime noemde het vooral ‘naïef’.

“Dan nodigen we haar toch uit voor een kop koffie?” stelde Martien voor. en dat was tegen het zere been van Maxime. “Ik hoef haar niet per se te zien…” Maar martien bleef op zijn standpunt staan. “Dat geeft niet, gaan wij een afspraak met haar maken om een bakkie koffie met haar doen, blijf jij lekker op je kamer”, zo zei hij tegen zijn dochter.


Vorig seizoen werd de ruzie tussende huishoudster en de familie deels op tv uitgevochten. Zo vertelde Martien dat Nadege niet wilde werken voor haar geld. “Zij zei op een gegeven moment: ‘Ik kan net zo goed om 12 uur weggaan.’ Maar ja, ze krijgt betaald tot 1 uur. Dan denk ik: gadver. Dan moet ik of Erica zeggen: ‘Nee, meid, je moet blijven, want je moet nog een uur werken voor dat geld.’ Dat is al vervelend om dat tegen zo’n vrouw te moeten doen.”

Share.