MEILAND-huishoudster NADEGE onder het mes: bijnier met tumor wordt vandaag verwijderd

0

Nadége gaat vandaag onder het mes. Haar bijnier wordt preventief verwijderd omdat er een tumor in zit. De Meilandjes steunen haar.

2022 was niet het jaar van Nadége, de Franse huishoudster van de meilandjes. Er werden op meerdere plaatsen kanker gevonden in haar lichaam. Na chemo- en radiotherapieën wordt vandaag Nadége’s bijnier verwijderd. In die bijnier zit een tumor die zorgt voor “een hormonale verstoring zorgt”, zo vertelde Nadége aan Shownieuws.


“Ik heb mijn koffers inmiddels gepakt en morgenochtend (vandaag ,rde) haalt de ambulance me op. Dan vertrek ik naar het ziekenhuis, waar ik een paar dagen moet blijven.” Eric Meiland stuurde haar een lief berichtje waarin ze Nadége veel sterkte wenste. Nadège is er blij mee. “Ik wens ze het beste en hoop dat het goed met ze gaat.”

Is Nadége gelukkig momenteel? Zeker niet. “Ik kan niet zeggen dat ik op het moment gelukkig ben. Ik heb continu gedoe met de rekeningen. En de onzekerheid van mijn gezondheid, dus nee.”


Nadège vertelde eerder al dat ze financieel in de problemen zit door de hoge medische rekeningen. Ook is ze verzwakt van de chemo waardoor ze voorlopig nog niet aan het werk kan.