Meghan Markle heeft haar beslissing genomen: ‘Nooit terug als royal’

0

Meghan Markle heeft haar beslissing genomen.  Sean Smith, een toonaangevende biograaf van Britse beroemdheden gelooft niet dat Harry en Meghan ooit nog zullen terugkeren naar hun vroegere rollen als ‘senior royals’.

Volgens Smith, zo vertelde hij in de Britse ochtendshow ‘Lorraine’ , heeft de hertogin van Sussex nooit een eerlijke kans gekregen van het publiek en van de media. In zijn nieuwe boek ‘Meghan Misunderstood’ schrijft Smith dan ook dat Meghan al sinds haar eerste week in het Verenigd Koninkrijk verkeerd werd geportretteerd in de Britse media.


Smith zei in de ochtendshow dat de schade aan het imago van Meghan al vroeg aangericht werd. De media zou haar, ondanks haar humanitaire werk, al snel neerzetten als een figuur waar de spot mee gedreven werd. Als gevolg daarvan denkt hij dat het onwaarschijnlijk is dat het koppel hun plaats als ‘senior’ leden van de koninklijke familie nog een kans zullen geven.

“Het duurde geen week voordat we haar kwijt waren”, zegt Smith. “Het was ongelooflijk eigenlijk. Hier was een vrouw, die binnen een week van mensenrechtenactiviste veranderde in de hottie van prins Harry. Ik denk dat er geen kans bestaat dat ze in de toekomst hun werk als royals zullen hervatten.”


De hertog en hertogin van Sussex zijn in maart officieel afgetreden als werkende royals om een ​​financieel onafhankelijk leven in Noord-Amerika na te streven.

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben hebben Christine Schirmer als hoofd communicatie benoemd, een functie die ze eerder bekleedde bij Pinterest en Apple.

Volgens Amerikaanse media zal Schirmer zich gaan bezighouden met de communicatie rond hun organisatie Archewell en andere toekomstige projecten. Het nieuws komt nadat Harry en Meghan kritiek kregen van Britse media om foto’s in Amerikaanse bladen. Het echtpaar, dat in Santa Barbara woont, legde vorig weekend een krans op een begraafplaats in Los Angeles vanwege de Britse Remembrance Sunday privé oorlogsslachtoffers herdenken. Dat er ‘toevallig’ een Reuters-fotograaf aanwezig was om het moment vast te leggen, vonden veel Britten gezien als een publiciteitsstunt.