Niclas wel van haar social media gehaald – Sylvie meis ontkent scheidingsgeruchten

0

Gaat Sylvie Meis scheiden? Die geruchten worden aangewakkerd nu Niclas Castello, de man aan wie Sylvie Meis afgelopen zomer haar jawoord gaf, niet meer te zien is op de social media-accounts van Meis. En dan zijn er ook nog verhalen dat Niclas zichzelf zou aanbieden op de site ExpressYourself, die als motto heeft “Het leven is kort, begin een affaire’. Maar dat er een scheiding in de lucht hangt, ontkent Sylvie.

De geruchten ontstonden nadat het Duitse blad InTouch in februari een verhaal publiceerde waarin gemeld werd dat Niclas Sylvie nu al probeert te bedriegen. Het blad publiceerde screenshots van Nical op een datingsite voor gehuwden die uit zijn op een slippertje. Motto van de site: “Het leven is kort, begin een affaire.”


Op de foto’s op het account zijn persoonlijke kiekjes van Niclas te zien. Op eentje poseert hij met een bril en is hij in het zwart gekleed en op een andere foto is hij te zien naast een van zijn kunstwerken. Het is niet bekend hoe lang geleden de screenshots van Niclas’ account met de naam ‘ExpressYourself’ zijn gemaakt.

“Het gaat prima met mijn echtgenoot”, laat de influencer weten in een filmpje op Instagram. Sylvies zagt dat haar man met een reden niet meer op haar social media staat. “We willen onze carrieres niet mixen, want we willen onze liefde beschermen.


Sylvie trouwde vorig jaar zomer met Niclas. Na Rafael van der Vaart was nu dus Niclas Castello de gelukkige. Corona maakte dat slechts 70 gasten getuige waren van het sprookjeshuwelijk.