Maxime Mieland maakt zich populair in Hengelo: ‘Dus blijf maar gewoon lekker thuis zal ik zeggen’

0

Maxime Meiland roept alle mensen uit hun nieuwe woonplaats Hengelo die van plan zijn om naar de remigratieborrel van de familie te komen op om thuis te blijven. De familie organiseert de borrel voor maar enkele buren om te vieren dat ze weer in Nederland zijn, maar nu lijkt het erop dat alle inwoners van het plaats ook willen komen. Dus zegt Maxime luid en duidelijk: ‘Dus blijf maar gewoon lekker thuis zal ik zeggen’

“Wij zijn een beetje stom geweest om te zeggen dat het voor de dorpelingen is”, vertelt Maxime (24) op Instagram. “Nu hebben we wel een paar buren uitgenodigd, want buurt maken hoort erbij, dat is Hengelo. Daar wil ik eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is en we werken met een gastenlijst.”


Maxime plaatst een video op haar Instagram-story waar ze haar buren dringend verzoekt niet allemaal op het welkomstfeestje te verschijnen. Zij begint de video met: ,Ik heb een dringend verzoek. Wij hebben namelijk een interview gegeven en wij hebben daar in gezegd dat wij binnenkort een remigratie-borrel gaan geven hier in Hengelo. We hebben wel een paar buren uitgenodigd, want ja, buurt maken dat hoort erbij, dat is Hengelo’s. Dat is Achterhoeks en dat is natuurlijk enig.”

Nu zijn er een hoop dorpelingen die blij zijn dat ze ook op het feestje konden verschijnen, terwijl Maxime wilt dat ze thuis blijven: “Dat stond in de krant, en wij zijn een beetje stom geweest om te zeggen: het is voor de dorpelingen.”


Het maakt allemaal dat Maxime de dorpelingen op een héle duidelijke manier dat zij niet welkom zijn op het feestje: “Maar daar wil ik eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is en dat we werken met een gastenlijst. We zijn toch een beetje bang dat er heel veel mensen opeens straks daar naar het restaurant gaan en dat willen we natuurlijk niet hebben want het is gewoon een gesloten feest. En ja weetje, je wilt geen Project X hebben snappie?” Zij sluit haar resoluut af: “Dus blijf maar gewoon lekker thuis zal ik zeggen.”