Maxime Meiland vertrekt met kleine Claire uit Hengelo om met Leroy te gaan samenwonen

0

Maxime Meiland (25) vertrekt na nog geen half jaar met kleine Claire (3) uit de woonboerderij van de Meilandjes In het Gelderse Hengelo om met liefde Leroy te gaan samenwonen in de randstad. Zeker Martien zal zijn dochter en kleinkind missen.

“Er is genoeg plek, daar ligt het niet aan, maar hij werkt in de Randstad”, vertelde Maxime al eerder. “We zien elkaar heel veel, dus het is goed te doen. Het wordt nog niet vervelend, die afstand. Naar hem toe is het bijna twee uur rijden.”


Het hing dus al een tijdje in de lucht dat Maxime samen met dochtertje Claire zou vertrekken uit het huis van ouders Martien en Erica in Hengelo,  maar vandaag meldt Boulevard dat Maxime en haar vriend Leroy op zoek zijn naar een huisje in de randstad waar ze samen met dochtertje Claire kunnen gaan wonen. Het appartement van cameraman Leroy in Hoofddorp is zelfs al verkocht.

Dat Maxime en Leroy nu al gaan samenwonen is verrassend, want midden september zei cameraman Leroy, die Maxime leerde kennen tijdens het opnemen van een Chateau Meiland-leader, tegen weekblad Privé. “We zien elkaar nu afwisselend in Hengelo en Hoofddorp waar ik woon. Ik weet dat Maxime al te kennen heeft gegeven dat ik, wat de familie betreft, zonder problemen daar kan intrekken. Maar alles op z’n tijd”.


Toen vond Leroy de relatie ook is nog te pril om over toekomstplannen te praten. “We zijn net samen, dus voor zaken als samenwonen of trouwen is het nu nog iets te vroeg. Daar denken we nog niet over na.”

Of het vertrek van Maxime ook te maken heeft met de bezwaren die de gemeente Bronckhorst heeft gemaakt tegen de verbouwing van de Meilandjes, de woonboerderij werd gesplist in drie wooneenheden, is ook niet duidelijk.

Maxime Meiland lijkt in 2021 te willen gaan trouwen met haar liefde Leroy. Dat heeft ze donderdagavond vertelt in een dubbele aflevering van Kerst met de familie Meiland.

 

Wanneer Maxime de familie vraagt voor hun goede voornemens voor het nieuwe jaar, reageert Erica met: “Ja, corona uitbannen.” Martien is het daar helemaal mee eens: “Wat mama zegt, corona weg uit 2021. Wat zou dat een opluchting zijn voor veel mensen.” Vervolgens deelt ze ook haar eigen goede voornemens, die in de video hierboven te horen zijn.Ook nieuwe stap voor Montana

De zus van Maxime, Montana, gaat samenwonen met haar grote liefde Dirk! Montana is al vijf jaar samen met Dirk, maar van samenwonen kwam het nog niet. Montana, die 26 jaar oud is, vond zichzelf daarvoor te jong. Ze vertelde in Weekend: “Dirk en ik zijn op zoek naar een huis samen. Het is alleen een lastige tijd. Huizen zijn duur én vaak snel verkocht.”

Maxime’s moeder Erica bevestigt niet alleen de verhuisplannen van dochter Maxime en kleindochter Claire maar laat Boulevard ook weten dat er geen ruzie is is tussen de familie en voormalig huishoudster Nadège. “Wat een schandalige artikelen uit de kranten! Ik weet niet hoe ze zulke onzin schrijven, al die leugens”, is te lezen in de nieuwjaarsgroet van Nadège aan de Meilandjes. “Het gaat goed, ik slik helemaal geen antidepressiva. Ik wens jullie het beste en denk nog vaak aan onze mooie tijden samen.”