MAXIME MEILAND trouwt vandaag met LEROY, maar media niet welkom (beelden exclusief voor Chateau Meiland)

0

Maxime Meiland en haar Leroy trouwen vandaag, maar de media zijn niet welkom bij het huwelijk. Het paar deelt morgen, zondag, slechts een beeld van het huwelijk omdat de echtverbintenis het hoogtepunt moet worden van de nieuwe reeks Chateau Meiland.

“Dat is jammer”, zegt Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, die op goede voet met de familie staat maar ook niet bij het huwelijk aanwezig zal zijn. Hij is vandaag niet welkom bij het huwelijk van Maxime Meiland, zegt hij in de podcast Strikt Privé.


“We zullen er weinig van te zien krijgen. Ik heb m’n best gedaan, maar Maxime wil helemaal geen fotografen op d’r huwelijk. Dat is jammer, want het is ongetwijfeld een mooie bruid en het is een knappe bruidegom, dus dat levert altijd mooie plaatjes op met die kinderen.”

“Het blijft allemaal bewaard natuurlijk voor de docusoap die opgenomen wordt. Chateau Meiland gaat weer van start en daar past dit huwelijk in en daar wordt het exclusief voor bewaard, al begrijp ik dat er zondag al wat beelden naar buiten komen.”


Santegoeds heeft begrip voor de beslissing om geen pers uit te nodigen bij het huwelijk. “Ja, ze hebben van hun privéleven hun handel gemaakt, dus dat ze het in eigen handen houden begrijp ik ook wel een beetje, maar het is voor ons jammer. Ik had het huwelijk van de week graag gebracht, exclusief.”