Maxime Meiland: ‘Ik wil nog twee kinderen’ (en de eerste twee promoten nu de kleertjes uit haar webshop)

0

Maxime Meiland mag nog maar net bevallen zijn van baby Vivé, na Claire (4) haar tweede dochter, ze wil zo snel  mogelijk een derde kindje. “Nu ik het ervaar met een man naast me, wil ik meer kinderen. Ik denk dan aan drie of vier.” Moeder Maxime laat haar eerste twee, baby Vivé en kleine Claire, haar nieuwe kinderkledingwebshop promoten.

Bij de geboorte van eerste dochter Claire stond Maxime Meiland er alleen voor, want de vader was niet in blled. Hoe anders was dat nu bij de geboorte van baby Vive. “Ik ervaar het als een wereld van verschil. Omdat ik Claire natuurlijk alleen heb opgevoed. Nu kan ik de simpelste dingen doen, zoals douchen”, zegt Maxime in weekblad Weekend. “Nu kan ik tegen Leroy zeggen: ‘Let jij even op’. Het is dan zó anders, maar net zo leuk weer.”


Het betekent ook dat Maxime inmiddels best meer kinderen wil. “Ik heb lang gedacht: ik wil twee kinderen, maar nu ik het ervaar met een man naast me, zou ik meer kinderen willen. Ik denk dan aan drie of vier.” Dat derde en vierde kind komen er voorlopig waarschijnlijk niet, want papa Leroy wil het, zo vertelt Maxime in het weekblad, kalmer aan doen. “Nou nu nog niet. Dat snap ik ook wel als je net een baby hebt. Maar we hebben nog de tijd, en als het komt, komt het. Ik ben nu al heel blij met wat ik heb.”

Maxime hult haar kinderen, Claire (4) en Vive (6 weken) in kleding uit haar eigen kinderkledingwebshop Villa Vito die zij recent opende.