MAXIME MEILAND: Huwelijk met LEROY op tv!

0

Maxime Meiland gaat trouwen op tv! De dochter van Erica en Martien zegt open te staan voor een tv-bruiloft met haar cameraman Leroy Molkenboer: ‘Dat zou ik wel toelaten’.

Camera’s bij de geboorte van baby Vive, afgelopen september, vond Maxime te ver gaan, maar ze heeft er géén moeite mee dat haar voorgenomen huwelijk met cameraman Leroy Molkenboer op tv te zien zal zijn. “Op zich wel, dat zou ik wel toelaten, ja”, zegt ze in het tijdschrift Weekend. Maxime wil gewoon in eigen land trouwen. “Ik zou gewoon hier in de buurt willen trouwen in een leuk kasteeltje. Best wel simpel eigenlijk.”


De suggestie van vader Martien om in het buitenland te trouwen ziet ze niet zitten. “Ons huwelijk zou niet op meerdere dagen gevierd hoeven worden. Nee, één dag is prima. In Nederland. Papa zegt: ‘Joh, waarom doe je het niet in het buitenland?’ Dat vind ik echter zo’n gedoe.”

Maxime wil ook een intieme bruiloft. “Ik heb niet heel veel familie en een beperkte vriendengroep, dus wat dat betreft zou het sowieso klein worden. Maar ook omdat het wel mijn voorkeur heeft. Ons leven is al heel erg groots en veel, dus zo’n speciaal moment wil ik juist wat intiemer maken. Ik wil niet aan het eind van de avond zeggen: nou, ik heb die en die helemaal niet gesproken. Dan heeft het ook geen nut om die mensen te vragen.”


Over haar trouwjurk heeft Maxime nog geen idee. “Dat vind ik heel moeilijk. Ik ben lang, dus ik weet niet zo goed wat mij zou staan. In ieder geval niet strapless, daar hou ik niet zo van. Een klassieke, witte jurk, dat vind ik wel mooi, met niet te veel tierelantijntjes.”

Klein probleempje is nog wel dat cameramen Leroy haar nog niet ten huwelijk heeft gevraagd. “Ja dat klopt, dat dan wel. Terwijl mijn moeder zegt: ‘Waarom vraag je hem niet? Het duurt zó lang’. Maar dan denk ik: nee, dat ga ik toch niet doen.”