MAXIME MEILAND: eerst trouwen en dan snel derde kindje (door haar gewenste vierde baby stuit op ‘nee’ van Leroy)

0

Maxime Meiland wil na huwelijk dolgraag derde kindje met haar partner Leroy. Maxime zou ook een vierde kindje wel zien zitten, maar dat stuit op een ‘nee’ van Leroy.

De 26-jarige Maxime was al moeder van de nu 3-jarige Claire toen ze cameraman Leroy leerde kennen. Samen kregen de twee de nu zeven maanden oude dochter Vivé. Afgelopen Valentijnsdag werd Maxime door haar Leroy ten huwelijk gevraagd. Deze zomer stappen in het huwelijksbootje. “Een derde kindje zou ik wel heel erg leuk vinden. Het liefst as soon as possible. Daarom willen we nu al die trouwerij,” vertelt Maxime in een nieuwe aflevering van de YouTube-serie Terug naar toen, van Robbert Rodenburg.


Maxime droomde altijd van vier kinderen, maar Leroy vindt dat teveel dus heeft Maxime dat inmiddels uit haar hoofd gezet. “Dat wilde Leroy niet. Die dacht: dat vind ik echt too much, dus daar ben ik van afgestapt. Maar toch nog wel één baby’tje lijkt me wel heel erg leuk. En dan zit ook de leeftijd leuk bij elkaar,” doelt ze op de leeftijden van haar dochtertjes.

Voorkeur voor een jongen of meisje heeft Maxime niet. “Dat maakt me eigenlijk niet uit.”