MAX VERSTAPPENS vriendin KELLY heeft een kind van zijn collega

0

Op de internationale racecircuits lopen Max Verstappen, die vandaag wereldkampioen Formule 1 kan worden, en de Russische Formule 1-rijder Daniil Kvyat elkaar regelmatig tegen het lijf. Het moeten pijnlijke ontmoetingen zijn, want dochtertje Penelope van Maxs vriendin Kelly Piquet heeft als vader Danill Kvyat. Kvyat, die niet alleen vrouw en kind aan Max verloor, maar eerder ook al zijn stoeltje in de F1 bij Red Bull Racing-team naar Verstappen zag gaan.

Op het moment dat Verstappen (24) viel voor Kelly Piquet (32) had Max nog meer vrouwen op z’n palmares dan Formule 1-overwinningen. Zo had hij onder meer relaties met de Zweedse coureur Mikaela Ahlin-Kottulinsky, de Belgische Joyce Godefridi, de Nederlandse beautyblogster Roos van der Aa, de Nederlandse hockeyspeelster Maxime Pourquié en de Duitse Dilara Sanlik.


De relatie van Kelly Piquet en Max Verstappen veroorzaakte nogal wat opschudding in de F1-gemeenschap, omdat Kelly Piquet drie jaar lang een relatie had Met Verstappens collega in de Formule 1-coureur Danill Kvyat (27). Met de bijna zes oudere Rus kreeg Kelly op 27 juli 2019 dochter Penelope. Bij de geboorte van Penelope was Daniil de grote afwezige. Hij reed dat weekend de Grand Prix op Hockenheim en stond na afloop onverwacht door als derde te finishen op het podium. Ook op dat podium Max Verstappen, die tweede werd achter Sebastian Vettel. Nog een half jaar na de geboorte van Penelope gingen Kelly en Daniil, vlak voor kerst, uit elkaar.

Drie maanden na het nieuws over de breuk tussen Kelly en Daniil nam Max in maart 2020, hij had zes maanden eerder een punt achter zijn relatie met Dilira Sanlik gezet, het vliegtuig naar Brazilië om zijn vroegere buurmeisje in Monaco, waar Max al jaren woont in een peperduur gehuurd appartement, te bezoeken.


Nu ze beiden vrijgezel waren, stond niets hem meer in de weg om een kansje te wagen bij Kelly met wie in Monaco ook al goed kon opschieten. De reis naar Brazilië bleek een schot in de roos. Omdat door het Coronavirus tot begin juni geen Grand Prix werd verreden konden hij en Kelly elkaar in alle rust ook als geliefden leren kennen.

Voor Max was het alleen al prettig dat Kelly, dochter van Braziliaanse oud Formule 1-coureur Nelson Piquet, de racewereld al goed kende. En ze wist dankzij de relatie met de vader van Penelope ook wat het betekent om de vriendin van een racer te zijn. Max en Kelly wisten hun relatie lang geheim te houden. Pas eind 2020 werd officieel bekend dat Kelly Piquet, model- en socialemedia-expert, en Max Verstappen een koppel waren.

Voor Kelly’s ex was het een extra bittere pil dat Kelly voor Max gevallen was, want hij en Verstappen hadden al historie met elkaar. Juist Max Verstappen nam in 2016 het stoeltje van Kvyat over bij Red Bull Racing. Sindsdien ging het met zijn carrière in de Formule 1 bergafwaarts.

Dat Kelly al kind had was voor Max geen bezwaar. Verstappen is gek op kinderen. Hij speelt vaak oppas voor zijn neefje, zusje Victoria Verstappen werd eind 2020 moeder van zoontje Luka en ook past hij regelmatig op op de nakomelingen van zijn manager Raymond Vermeulen, die samen met zijn vader Jos Verstappen het zakelijk hart vormt rondom de Nederlandse Formule 1-coureur.

Verstappen ontpopt zich inmiddels dan ook als echte papa voor de kleine Penelope. En dat steken hij en Kelly ook niet onder stoelen of banken. Op de social media van de twee zijn talloze foto’s en video’s te vinden van Max Verstappen in zijn vaderrol. Voor Penelopes vader Daniil moet het een hard gelag zijn dat hij buitenspel staat bij de opvoeding van Penelope en Verstappen zijn rol als vader compleet heeft overgenomen.De kans is groot dat Daniil ‘de Torpedo’ Kvyat en Max elkaar ook weer op het circuit gaan ontmoeten. De Rus, die op dit moment geen stoeltje heeft in het Formule 1-spektakel, hij is reservecoureur bij het Alpine F1 Team, eet dat er ook volgend raceseizoen geen stoeltje beschikbaar komt, maar gokt op een terugkeer in de konningsklasse in 2023. Als schijn niet bedriegt zijn Max Verstappen en Kelly Piquet dan al met elkaar getrouwd.