MAX VERSTAPPEN: Nog geen wereldkampioen maar zus Victoria (22) maakt hem wel voor tweede keer oom

0

Max Verstappen is daags na zijn bloedstollende gevecht met Lewis Hamilton tijdens Grand Prix in Saoedi-Arabië voor de tweede keer oom geworden. Zus Victoria Verstappen (22) werd moeder  van een tweede zoon die zij en partner Tom LIo noemden.

Victoria Verstappen (22), het zusje van Max Verstappen werd afgelopen maandag moeder geworden van haar tweede zoontje. Op Instagram deelt ze het nieuws dat haar gezin een baby heeft mogen verwelkomen.  “Dus deze kleine jongen besloot gisteren te komen! Welkom Lio Heuts. We zijn zo verliefd op jou. Jij maakt onze familie compleet”, schrijft Victoria.


Afgelopen juni maakten Victoria en haar partner Tom bekend nog een zoon te krijgen. “We kunnen niet wachten om je te ontmoeten, kleine jongen. Luka wordt een grote broer.” Lio is de tweede zoon van Victoria Verstappen en vriend Tom Heuts.

De geboorte van Lio trok ook in de racewereld aandacht. Zo reageerde  papa Jos Verstappen onder de Instagramfoto, maar ook autocoureur Giedo van der Garde en Red Bull Racing-teambaas Christian Horner.