MAUD als boer EVERT lijkt te vallen voor NANS: ‘Ik zie gewoon dat je veel naar haar kijkt. En dan ben ik teleurgesteld, verdrietig, dat soort dingen’

0

(Beeld: BZV-KRO/NCRV)

Het worden zware tijden voor dealtijd zo positieve Maud uit Boer Zoekt Vrouw. In een preview van de komende aflevering is te zien dat ‘haar’ Evert veel naar Nans kijkt en haar ook aanraakt. En daar wordt Maud heel verdrietig van.


In een fragment van komende aflevering van Boer Zoekt Vrouw is te zien dat Maud haar teleurstelling niet onder stoelen of banken schuift. “Ik dacht: ik ga het gewoon zeggen. Waarom niet?” legt Maud voor de camera uit. Daarvoor richtte ze het woord al tegen Evert. “Jij deed een arm om haar heen. Dat vond ik zo lief en mooi. Echt schattig, maar dan voel ik gewoon… Daar was ik teleurgesteld door. Niet jaloers. Maar ik voelde me echt een beetje… Ik zie gewoon dat je veel naar haar kijkt. En dan ben ik teleurgesteld, verdrietig, dat soort dingen.”

Evert reageert op de woorden van Maud met. “Die is eerlijk. Die is goed”, zegt hij alleen. Nans voegt er op haar beurt aan toe dat zij in ieder geval blij is. Iets wat Maud kan beamen, want ze vindt haar opvallend happy.