Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Matt Damon verlost van huis dat al twee jaar leeg stond (maar wel voor 5 miljoen minder dan hij wilde)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Matt Demon verlost van huis dat al twee jaar leegstond

Academy Award-winnaar, acteur Matt Damon, is verlost van zijn huis in Miami Beach, Florida. Het huis op North Bay Road, gebouwd in 1935, stond al sinds 2012 leeg. Tot die tijd leefde de acteur er met zijn Argentijnse echtgenote Luciana Bozan, met wie hij 2005 trouwde. Hij en Barroso kregen er hun drie dochters. In 2012 verhuisde het gezin naar de Pacific Palisades in Los Angeles

(Lees verder na de advertentie)

Damon kreeg er uiteindelijk 15.375 miljoen dollar voor. Bijna vijf miljoen dollar minder dan de originele vraagprijs. Damon betaalde er zelf, in 2005, $ 14.500.000 voor. Dus resteert een kleine winst.

Het twee verdiepingen tellende hoofdhuis heeft, donkere, hardhouten vloeren en telt zeven slaapkamers en 9,5 badkamers en heeft een groot dakterras. Er zijn een een luxe keuken, een eigen bioscoop, een kantoor en een wijnkelder. De grote woonkamer biedt uitzicht op de oceaan. De master bedroom beschikt over een badkamer met een vrijstaand bad en dubbele wastafels. Buiten een zwembad met spa, een poolhouse, een buitenkeuken en een aanlegsteiger.

Naast het hoofdhuis is er ook nog een gastenhuis met twee slaapkamers en twee badkamers.
Damon, 44, bekend van zijn rollen in ‘The Bourne’, ‘The Departed’ (2006) en ‘Good Will Hunting’ (1997), is ook de hoofdrolspeler in de nieuwe science-fiction blockbuster ‘The Martian’.

De acteur verwierf het pand in twee afzonderlijke transacties in 2005. Hij betaalde eerst $ 10.300.000 voor het grootste stuk land met het grootste huis en in december van dat jaar nog eens $ 4.200.000 voor het andere stuk grond.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0