Pagina titel ...

Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’

0

Peter Gillis (58) ergert zich dood dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol een golddigger wordt genoemd sinds het stel bij SBS te zien is in de realityserie Massa is Kassa. Gillis: “Over Nicol wordt geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Kom niet aan zijn Nicol, want dan wordt Peter Gillis al snel boos. Dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol door veel kijkers na de eerste serie Massa is Kassa wordt beschouwd als een vrouw die slechts op zijn geld uit is, zint Gillis dan ook niet, zo vertelde hij recent aan Party. “Over Nicol wordt geroddeld, kwaad- sprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Dan: “Ik ben zelf dertig jaar getrouwd geweest. Wat ik prettig vind, is dat Nicol goed met mijn ex-vrouw en kinderen kan opschieten. Met z’n allen, zo kan ik trots zeggen, vormen wij een grote familie. Dat ik van mijn eerste vrouw gescheiden ben, komt omdat er op den duur van een broer-zus-band sprake was. Door het vele werken, is mijn huwelijk stukgegaan. Mijn ex-vrouw is desondanks niet uit mijn leven verdwenen. Zij werkt bij mij. Met haar heb ik nu een beter contact dan vroeger. Dat voelt fantastisch, want ze is toch de moeder van mijn kinderen.”

Dat Gilles Nicol tegen het lijf liep was overigens toeval. “Ik kom normaal gesproken overdag nooit op kantoor. Toevallig kwam ik toen eens ‘s middags aanrijden. Het eerste wat ik zag, was een jongedame die op het rokersbankje zat. Toen ik uitstapte, vroeg zij aan mij of ik Peter Gillis was. Nadat ik dit beaamde, deed ze mij de groeten van de weduwe van een overleden medewerker. Met Nicol heb ik uiteindelijk nog wat gekletst. Ik vond het een fijn gesprek, waar- door ik zei van: ‘Je bent een lekker wijf, laten wij eens een keer een kopje koffie drinken’. Nicol leek dit gezellig, dus zodoende volgende er een afspraak. De eerste man van Nicol, die is overleden. Bij haar in bed, aan de gevolgen van een longembolie. Dit was al traumatisch, maar van haar tweede man kreeg Nicol iedere dag klappen. Dat meidje had al een hele rugzak, om het zo maar te zeggen. Op het moment dat wij elkaar ontmoetten, lag Nicol in scheiding. Ze was toen 28, maar had de levenservaring van een vrouw van 50. Daarom klikte het ook zo goed. Van het een is toen het andere gekomen. Nicol is nu 30. Ik doe voor haar alles. Ook voor haar kinderen trouwens, die mij ‘pappa Peter’ noemen.

Bij die kinderen die er nu zijn blijft het overigens wel. Nicol mag dan pas 30 jaar zijn Gilles ziet het niet zitten om nog een keer vader te worden. “Wij hebben er ooit weleens aan gedacht om een gezinnetje te stichten, maar ik ben 58 en Nicol is 30. Als haar kinderen straks wat groter zijn, dan kunnen wij ook eens een keertje weg. Met een klein baby’tje, gaat dit een stuk lastiger. Je krijgt dan weer allerlei verplichtingen. Dus kinderen, die gaan er niet meer ko men.”

Gilles vertelde in het weekblad ook dat zijn vakantieparken weliswaar niet in de verkoop staan, maar dat hij bij het juiste bod best bereid is zijn Oostappen groep te verkopen. “Ik hoop dat ik honderd word, haha. Ik ben nu 58, maar dat vind ik niets meer dan een getalletje. Ik voel me nog niet oud. Dit is mede te danken aan mijn jongere vriendin. Nicol heeft heel veel energie. Ze heeft ook vier kleine kinderen van 2,4,5 en 9, die bij ons in huis wonen. Door de aanwezigheid van die jongens blijf ik jong van geest. Op 67-jarige leeftijd met pensioen gaan, is iets wat ik niet van plan ben. Stilzitten zit niet in mijn bloed. Zelfs als ik morgen met Oostappen Vakantieparken zou stoppen, ga ik nog iets anders doen. Op dit moment heb ik tien Oostappen Vakantieparken in mijn bezit. Dit is precies goed. Ik hoef niet groter te worden. Ik denk zelfs dat in de toekomst, wanneer iemand zich meldt, ik een mooie rode strik om de Oostappen Vakantieparken doe en alles verkoop. Als je drie kinderen hebt, is het lastig om tien vakantieparken eerlijk te verdelen. Om ruzie te voorkomen, is een zak geld makkelijker.”


LEES OOK: Zijn de nieuwe Meilandjes, de familie Gillis, bedriegers? ‘Welkom in de Vlaamse vakantiehel van nieuwe SBS-ster Peter Gillis’

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();