Twitter ontploft: Massa is Kassa-hond direct afgemaakt nadat hij gebeten had

0

Een van de twee hyperactieve honden van de ouders van Nicol, de vriendin van Massa is Kassa-ster Peter Gilles, is direct nadat hij zijn vrouwtje gebeten had door een dierenarts geëuthanaseerd.  Op twitter wordt woest gereageerd.

In het tweede seizoen van Massa is Kassa zijn ook hoofdrollen weggelegd voor de twee honden van de ouders van Nicol, Henny en Nelis. Twee hyperactieve honden die naar niets en niemand lijken te luisteren.


Da leidde gisterenavond in Massa is Kassa tot de scene dat Nico werd gebeld dat ze direct na het ouderlijk huis moest komen omdat haar moeder Henny was door een van de dieren in het gezicht was gebeten.

Met een grote pleister over haar mond vertelt ze Nicol over het ongeluk. Die zag het al aankomen. “Ik vertrouwde ‘m al niet hoor, die hond.” Nelis legt uit wat er gebeurde. “Hij zat bij mij op schoot, we zaten televisie te kijken. Hij liet z’n tanden zien en zij zei: ‘Dat doen we hier niet’. Ineen keer schoot hij omhoog.” Nelis slaat ‘m vervolgens met een telefoon op z’n kop en toen beet hij Henny.


Het stel belt daarop direct de dierenarts die gelijk moet langskomen. Die maakt al snel de beslissing: het dier moet worden ingeslapen. Nicol is daar helemaal mee eens. “Juiste beslissing denk ik, meteen een eind eraan gemaakt”, zegt ze.

Kijkers reageerden geschokt toen bleek dat het dier  door een dierenarts was geëuthanaseerd. Ook was er weinig sympathie voor Nicol. Ene kelly op twitter: ‘Pfff die Nicol is wel echt een gevoelloos kreng hoor. Moeder verwond, hond dood. Niet eens vragen hoe het gaat.’

En Viktor Homan tweet: ‘Je wordt gebeten door de hond en je belt als eerste de dierenarts?’