BINNENKIJKEN in de club waar misdaadblogger MARTIN KOK voor de deur geliquideerd werd

0
Misdaadjournalist Martin Kok van Vlinderscrime. Foto: Twitter @vlindersescort
Zakendeal vieren of gewoon een gezellige diner met vrienden en zakenrelaties
De indoor verhitte zwembad, sauna en whirlpool zorgen voor een extra dimensie bij Sexclub Boccaccio.
Boccaccio is een nieuw sexclub concept. Wij kunnen uw wensen en fantasieen in vervulling laten gaan.
De grote deuren bij het zwembad kunnen open om zodoende een weg te leiden naar onze terrassen en onze discrete privé tuinen, waar uw gezelschap het uitzicht compleet maakt
Een van de 'slaapkamers' in het bordeel. Standaard met jaccuzi.
Maar wij leveren ook de perfecte sfeer om te kunnen ontspannen en zelfs te kunnen werken!
De oefen Golfbaan bij de club bestaat uit een 9 holes putting green, een afslag kooi en drie greens
Een geheel verzorgd 3 gangen diner voor 4 tot 10 personen voor € 200 p.p. inclusief een uur naar de kamer met één de dames.
Het zou ook een uitstekende plek zijn om business deals voor te bereiden en/of te vieren
Kwaliteit en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel zeggen ze bij de club.
Een drankje, liefst champagne, en een meisje. Kok was er gek op.
Boccacio kreeg in bladen ook de nodige, gratis, publiciteit.
Bij Pauw maakte Kok een lange neus naar Willem Holleeder. 'Neussie, nooit meer buiten,'zei hij. er bij.
De laatste foto die Kok op zijn twitter zetten. Hij dacht aan een Rolex en een Mercedes, maar werd geliquideerd in de VW Polo van zijn vader
Binnenkijken bij Boccacio, de duurste club van Nederland, waar misdaadblogger MARTIN KOK (49) zijn laatste avond doorbracht voor hij, in de auto van zijn vader zittend, voor het luxebordeel werd doodgeschoten. De geliquideerde Martin Kok was vaste klant bij de club waar een etentje met uur een meisje als nagerecht €200 kost.

Een jaar voor zijn dood organiseerde Kok er een avond, zoals hijzelf zei ‘voor boeven, maar wel aardige boeven’. Met op het eind een misdaadkwis, waarbij de winnaar een meisje mocht uitzoeken voor een uurtje in het bubbelbad.
De Larense club heeft dan ook alles wat een (criminele) man zich kan wensen. Er kan gegolfd worden met prostituees in lingerie in de tuin. Er kan op niveau gedineerd worden (met zoals gezegd een dame voor een uur als toetje). De champagne vloeit rijkelijk. Er zijn paaldanseressen.


Sinds het beroemde en beruchte Yab Yum in Amsterdam is verdwenen, is het Larense Boccaccio de pleIsterplaats van de man die een bordeel op niveau zoekt. En daar zitten vaak lieden tussen die niet van negen tot vijf werken. Desondanks is eigenaar Daniël van der Kerk (31), zo vertelde hij vorig jaar in het Noordhollands Dagblad, niet bang dat zijn zaak een clubhuis voor criminelen, net als Yab Yum in de jaren voor de -gedwongen- sluiting, wordt.

Van der Kerk: “Dat was anders, Yab Yum had geld nodig. Wij hebben een reservepot, al is die wel op door de crisis. Anders hadden we ook ergens moeten lenen, want bij de bank krijg je geen geld. Dan word je kwetsbaar. Verder is iedereen hier welkom, als je je maar aan de regels houdt. Anders is het exit. Hoe we dat doen? Die kale meneer daar. Hij is geen uitsmijter hoor, hij is gastheer. In de praktijk hebben we bijna nooit rottigheid, want niemand wil bij moeder de vrouw uitleggen dat hij is aangehouden bij Boccaccio. Dronken lui komen er niet in en drugs, daar zijn we tegen. Wat er buiten ons zicht gebeurt, daar kunnen we natuurlijk niets aan doen.”


LEES VERDER EN ZIE VIDEO ONDER INGEZONDEN MEDEDELING

REISVOORDELAAGSTEPRIJS.NL – Vakantiereizen tegen Bodemprijzen! Iedere dag 99 NIEUWE aanbiedingen van Zonvakanties, Verre Reizen, Cruises en Stedentrips. KLIK, want waarom zou je meer betalen!


En juist buiten werd Martin Kok donderdagavond laat neergeschoten. Vrijwel direct nadat Kok seksclub Boccaccio had verlaten, liep iemand uit de bosjes en vuurde rustig meerdere kogels af door het raam van zijn wagen. Die onbekende man met wie Kok in de club was, loopt dan dan rustig door het hek van het terrein af. Op camerabeelden van de club is goed te zien hoe de in het zwart geklede man uit de bosjes komt en Kok onder vuur neemt terwijl hij achter het stuur zit.

“Kok kwam hier rond half negen binnen met een Engelssprekende man. Hij ging daarna met een meisje naar een kamer. Rond half twaalf verlieten ze samen het pand. De portier hoorde buiten ineens doffe knallen. Pets! Pets! Pets!”, vertelt de eigenaar van de club, Daniël van de Kerk.

Martin Kok, zelf veroordeeld voor twee moorden, exploiteerde de afgelopen twee jaar zijn criminele kennis via de site Vlinderscrime.nl en hield er zo zijn eigen, ‘journalistieke’ regels op na. Zo toonde hij foto’s van verdachten zonder balkje. Hij kreeg als misdaadblogger bekendheid door delen uit het dossier van Willem Holleeder op zijn site te zetten. Die processtukken werden met grote moeite, en na tussenkomst van de rechter, door het Openbaar Ministerie van die site gehaald.

Volgens zijn biograaf, journalist Timo van der Eng, die de laatste hand legt aan een biografie over hem stapte Kok op de tenen van menig onderwereldbaas. “Of het nou Holleeder is, of kopstukken uit de Marokkaanse en Turkse onderwereld: ze worden allemaal te kijk gezet op Vlindercrime.”Misdaadverslaggever Peter R. de Vries reageerde geschokt op de dood van Kok. “Martin, Martin, Martin… GVD… R.I.P.”, schreef hij. De Vries kende hem al twintig jaar, maar hij zag hem niet echt als collega. “Hij vond beledigen en provoceren mooi en hij maakte een lange neus naar mensen. Dan hebben mensen het nog meer over me, zei hij dan.”

De in 1967 geboren Edammer had op, naar wat zijn sterfdag werd, tien collega misdaadjournalisten uitgenodigd voor een etentje in een restaurant in Amsterdam-Zuid. Zeven gingen op de uitnodiging. Zelf at hij een groot bord sushi, om daarna nog een uitbundig chocoladedessert te bestellen.

Zoals vrijwel altijd op donderdagavond gaat Kok naar Boccaccio, zijn tweede huis, voor nog wat vertier. De chique seksclub in Laren was zijn eerste adverteerder toen hij zijn tweede carrière als misdaadblogger begon.
De avond van zijn dood stuurt Kok nog via de app een foto vanuit de club naar Timo van der Eng. Rond half twaalf verlaat Kok het pand en stapt hij in de Volkswagen Polo van zijn vader waarna hij vervolgens wrijwel direct geliquideerd wordt.

“Als Martin zijn dood had mogen regisseren, dan had hij hiervoor gekozen, maar dan wel wat jaren later. Hij is in het harnas gestorven, ” zegt zijn aangeslagen advocaat Van Elst in het AD.

Op Koks site Vlinderscrime val te lezen dat site wil doorgaan met het werk van Kok. “Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al weten is Martin Kok geliquideerd. Zoals de Telegraaf het bericht “Een gerichte en goed voorbereide moordaanslag heeft gisteravond laat een eind gemaakt aan het leven van ex-crimineel en misdaadbeschrijver Martin Kok. Hij werd rond half twaalf op het parkeerterrein van club Boccaccio in Laren onder vuur genomen en overleed ter plaatse. Hij laat een jong kind achter.” Wij houden jullie op de hoogte!