Pagina titel ...
donderdag, juni 4
Martine Meiland wilde einde aan leven maken nadat naaktfilmpje van haar viral ging

0

(Lees verder na de advertentie)

Maxime Meiland, bekend als kasteeldochter uit ‘Chateau Meiland’ is hevig gepest nadat een naaktfilmpje dat prive had moeten blijven op internet werd verspreid. “Ik had een naaktfilmpje gestuurd naar iemand en dat is toen uitgelekt en daardoor ben ik heel erg gepest op school”, aldus de realityster.

De dochter van Martien Meiland vertelt aan YouTuber Robbert Rodenburg dat ze destijds door een donkere periode ging. Zo donker zelfs dat ze een einde aan haar leven wilde maken. Ook verhaalt ze over de tijd dat het bergafwaarts met haar ging toen haar vader na zijn outing het gezin verliet en tijdelijk naar Amsterdam verhuisde. Kort daarna maakte haar tante een einde aan haar leven, waarna Meiland verkeerde vrienden kreeg. “Heel veel drinken, ik begrijp eigenlijk niet hoe mijn moeder het uithield met mij. Ik was heel erg”, zegt Maxime tegen Robbert.

Meiland geeft toe dat ze zich vaak provocerend gedroeg en dat haar verdriet er vooral als boosheid uitkwam. “Ik dacht ook af en toe: van mij hoeft het niet meer.” Ze sprak uiteindelijk met haar moeder, die psychische hulp voor haar zocht. “Dat heeft me heel erg geholpen. Het heeft me jaren gekost, maar het is wel oké nu.”

Meiland werd bekend door de realityserie ‘Chateau Meiland’, waarin ze met haar ouders een kasteel verbouwt tot bed and breakfast. Het derde seizoen van Chateau Meiland start vaanvond op SBS6

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0