Martien Meiland vraagt 1500 euro meer voor zijn Mini Cabrio One 1.6 omdat hij die bij u thuis komt afleveren…

0

Martien Meiland biedt zijn Mini Cabrio One uit 2008, met 146.731 km op de teller, aan voor 7450 en dat is inclusief het bij u thuis bezorgen van het wagentje door de Chateau Meiland-ster. Voor u Martien Meiland uitnodigt voor een wijntje moet u wel even bedenken dat dat bezoekje van Martien om zijn Mini aan u af te leveren nogal prijzig is. Vergelijkbare Mini’s -zelfde bouwjaar, minder kilometers op de teller- staan namelijk ook te koop voor 5995 euro.

‘De ex. van Martien Meiland staat nu bij ons in de verkoop! Martien zal de auto zelf aan je afleveren!!!!,’ meldt autobedrijf Frazer in het Gelderse Ulft trots over de aangeboden de voor 7450 euro aangeboden Mini Cabrio 2008 met 146.731 op de teller. Wat de dealer ook meldt is dat het autootje, bekend uit Chateau Meiland, voorzien is van het gepersonaliseerde nummerbord Mar-10 en dat de Mar-10 garantie heeft tot de uitgang van de showroom.


Meiland kocht de Mini in Frankrijk en voerde de Cabrio vorig jaar in bij terugkeer van de familie naar Nederland. Of Martien zelf veel in de Mini Cabrio gereden heeft valt te betwijfelen gezien zijn uitspraak ‘Ik heb wel een rijbewijs, maar waarom zou ik rijden?’

Dat Martien Meiland bereid is zijn Mini Cabrio persoonlijk bij u te komen afleveren lijkt leuk, maar daar hangt wel een fors prijskaartje aan dat bezoekje. Eenzelfde Mini Cabrio uit 2008, maar dan ook nog eens met 24.000 kilometer MINDER op de teller is namelijk met een muisklik voor 1500 euro goedkoper te vinden op internet.  


Voor dat prijsverschil van 1500 euro kunt u -als u de bankrekening van Martien toch wilt spekken- bijna 200 flessen Chateau Meiland-wijn kopen. Kunt u een stuk langer wijnen, wijnen, wijnen…

 

 

Share.