Martien Meiland op de bank bij Linda de Mol in ‘Linda’s Wintermaand’

0

Linda’s Wintermaand start 6 december (Beeld: Talpa)

Samen met Linda de Mol kijkt o.a. Martien Meiland terug op de belangrijkste momenten in zijn leven in ‘Linda’s wintermaand, dat vanaf zondag 6 december weer op de buis is. Naast Martien Meiland komen ook Matthijs van Nieuwkerk, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin langs.


In Linda’s Wintermaand vraagt Linda haar gasten naar de belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe en kijken ze d ook terug op het bijzondere jaar 2020. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur voor een goed gesprek.

Linda: “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd. Het is een prettig soort slow tv“, laat Linda weten. “Het doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn,” vertelt ze op Linda.nl


Er is ook een nieuwe huisband: Mell & Vintage Future. Zij spelen het favoriete liedje van Linda’s gasten te spelen.