Pagina titel ...

Mark Rutte over liefdesleven: ’Ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan’

0
Mark Rutte wil als het om zijn liefdesleven gaat’gewoon zijn gang kunnen gaan’. Maar bezig met met een relatie is de premier op dit moment niet. Hij mist ook geen vrouw in zijn leven en is ook niet op zoek.

“Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt, zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt”, zei Rutte in Linda’s Wintermaand op SBS^.Linda de Mol vroeg zich af of Rutte nooit iemand mist bij wie hij thuis zijn verhaal kan doen, onder het genot van een glas wijn. “Eigenlijk niet, omdat ik heel lieve familie en vrienden heb. Als ik ergens mijn verhalen wil delen, heb ik zoveel plekken waar dat kan.”

Maar benadrukte Rutte: dat kan zo veranderen. “Misschien als er een keer inderdaad iemand naast mij zit met een glas wijn, dat ik denk: hé, wat gezellig. Weet je, ik ben daar niet zo bewust mee bezig.”

Presentatrice Linda de Mol vroeg zich ook af of het single zijn van Rutte een’ bewuste keuze’ is. Volgens haar vinden hartstikke veel vrouwen hem leuk. “Ik ben ook niet zo makkelijk hoor. Pfieuw”, reageerde de premier lachend. “Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden. Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Rutte zegt open te staan voor alles. Maar, zo voegde hij er aan toe “er hoeven niet meteen brieven worden gestuurd.”

Lees verder op Telegraaf.nl: Mark Rutte over liefdesleven: ’Ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan’

-

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();