Mark Gillis zwaargehavend na overval in eigen huis op park Prinsenmeer in Ommel

0

Mark Gillis, zoon van Ooststappen-baas Peter Gillis is in de de nacht van zaterdag op zondag even na drieën door drie mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet op park Prinsesmeer in Lommel aankwam. De mannen mishandelden hem en kreeg klappen en schoppen. Volgens vader Peter gaat het ‘niet goed’ met hem.


Dat Marrk Gillis door zijn overvallers flink toegetakeld is blijkt ook uit een foto van een onbekende maker die op sociale media circuleert waarop Mark Gillis er zwaar gehavend uitziet.

De daders gingen, zo schrijven de DPG-kranten, met Gillis het chalet binnen, waar ze hem enige tijd vasthielden. Ondertussen doorzochten de nog onbekende mannen de woning. Uiteindelijk gingen ze er met nog onbekende buit vandoor. Mark Gillis is ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Het chalet is voorzien van beveiligingscamera’s, waarop hoogstwaarschijnlijk beelden staan van de daders


Afgelopen juni was Mark Gillis te zien in een filmpje, waarin Ex On The Beach-sterren Brody en Danny cocaïne lijken te snuiven. Mark staat in de achtergrond en is zelf niet ‘snuivend’ te zien. Vader peter was wost na het opduiken van de beelden. Mijn vader was op het moment even foxwild“, vertelde Mark aan  Shownieuws. “Die wou natuurlijk wel mijn verhaal even horen. Ik kwam eigenlijk van buiten naar binnen gelopen. Ik kijk en denk van: wat is dit nou? Zelf doe ik dat soort dingen niet en ik schrok, want van Danny had ik dat ook nog nooit gezien. Ik sta er dan toch bij. Het is jammer dat dat wel een beeld van mij schept, terwijl ik zelf geen gebruiker ben.

Peter Gillis, de baas van de Oostappen Groep, wilde niet op de overval op zijn zoon reageren. Mark Gillis, is bekend sinds hij een prominente rol speelt in de reallife-serie op SBS6 over het leven van de familie Gillis, en woont sinds enkele jaren op park Prinsenmeer.

Zijn vader Peter Gillis is eigenaar van de Oostappen Groep, waar ook het vakantiepark in Ommel onder valt. Van Vader Gillis verscheen onlangs een biografie, geschreven door Mark Koster, waarin hij onthulde dat hij op een dodenlijst staat. Ook kocht de multimiljonair onlangs een kasteel van 5,5 miljoen in België.