MARK GILLIS vecht voor zijn leven: ‘Wordt kunstmatig in coma gehouden’

0

(Beeld: CP)

Massa is Kassa-realityster Mark Gillis (28) vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. De zoon van multimiljonair Peter Gillis werd afgelopen vrijdag opgenomen met een zware longontsteking. ‘Hij vecht nog steeds voor zijn leven’, zegt vader Peter.


Mark Gillis werd in de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni naar de Spoedeisende Hulp gebracht. “Al snel bleek dat zijn toestand zo ernstig was dat hij moest worden overgebracht naar de intensive care. Helaas verslechterde zijn situatie verder, waardoor het noodzakelijk werd geacht hem in een kunstmatige coma te brengen,” schrijft vader Peter in een persbericht.

Het is volgens Peter Gillis og onbekend welk virus Mark zo ziek heeft gemaakt. “Hij wordt goed verzorgd in het ziekenhuis. We hopen op een spoedig herstel, maar op dit moment is de situatie nog steeds kritiek.”


Mark Gillis is bekend geworden door de realityshow ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ op SBS6. Hij werd begin november 2021 mishandeld bij zijn chalet in vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis werd met pepperspray in zijn gezicht gespoten, geschopt, geslagen en met een taser bewerkt. Twee van de overvallers van Gillis kregen een celstraf van vijf jaar opgelegd.