Nu eigen huis verbouwd wordt: FRANS BAUER koopt nieuw huis om zijn door herseninfarct getroffen MARISKA te verzorgen

0

Frans Bauer heeft in zijn woonplaats Fijnaart voor 340.000 euro een tweede woning gekocht. Het huis van de Bauers wordt namelijk grondig verbouwd, maar nu Frans Bauer vrouw Mariska een herseninfarct heeft gehad wil Frans haar de beste zorg geven in een huis waar niet de hele dag bouwvakkers in en uit lopen.

Mariska Bauer, de vrouw van Frans, werd recent getroffen door een herseninfarct. Ze heeft enkele dagen in het ziekenhuis gelegen, maar is inmiddels weer thuis. Dat meldde Frans 7 januari op zijn Instagram. ‘Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen’, schrijft hij. ‘Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.’


Werken aan het herstel van Mariska gebeurt in het nieuwe huis dat Frans in zijn nieuwe woonplaats Fijnaart nu heeft gekocht. Het eigenlijke huis van de Bauers wordt namelijk grondig opgeknapt wat maakt dat er iedere dag bouwvakkers over de vloer zijn. Frans wil dat zijn Mariska onder optimale omstandigheden aan haar herstel kan werken dus kocht in zijn woonplaats een een twee onder een kapwoning die te koop stond voor een bedrag van 349.500 euro. Bauer betaalde uiteindelijk 340.000 euro. Volgens de site bekendeburen had hij geen hypotheek nodig.

Het tweede huis van de Bauers heeft een woonoppervlakte van 145 vierkante meter verdeelt over twee woonlagen. Frans en Mariska Bauer zijn ruim dertig jaar samen. Ze trouwden in 2008 en hebben vier zoons.