MARIAN uit B&B Vol Liefde verkoopt villa voor 2.3 miljoen na doodsbedreigingen en zoekt ander plekje onder Portugese zon

0

(Beeld CP)

Marian van ‘B&B Vol Liefde’ heeft besloten om haar villa in Portugal te verkopen vanwege de doodsbedreigingen aan haar adres. “Ik heb besloten om het huis de verkoop in te doen na alles wat hier gebeurd is. Ik weet er geen raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak.” De villa staat te koop voor 2,3 miljoen euro.


Na de verkoop van haar villa stopt ze natuurlijk ook met haar B&B en wil ze vooral genieten van het goede leven onder de Portugese zon. “Ik ben er nu klaar mee, ik ga er een dikke streep onder zetten en ga denk ik helemaal naar de andere kant van de Algarve. Ik heb een hele grote ruïne gezien in het rustieke centrum, dan zit ik lekker tussen de mensen. Terrasjes, cafeetjes, gewoon heel anders. In dit huis zit ik natuurlijk helemaal alleen, dat voelt gewoon niet meer prettig.”

Marian heeft slapeloze nachten heeft sinds ze voor 125.000 euro zou zijn opgelicht en met de dood wordt bedreigd door een oud-medewerker. Ook zou ze op haar kantoor zijn benaderd door een ‘drugsdealer’, die met berichtjes kwam aanzetten waarin de oud-werkneemster hem opdroeg ‘die ouwe’ om te leggen.


In september besloot Marian alsnog terug te keren naar de villa. “Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden”, zei ze daarover. Maar in een video op Instagram maakt Marian nu bekend dat ze haar stulpje in de verkoop zet. “Na alles wat hier gebeurd is… ik weet er gaan raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak.”

“Dat meisje heeft me gewoon helemaal kapotgemaakt”, zegt ze daar nu over. “Ik denk iedere dag eraan. Ik ben zo belazerd en hier in dat huis ook ik voel me niet lekker, dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop. Dus mensen die willen reageren, die hoor ik graag.”

View this post on Instagram

A post shared by Maria Trotter (@marian_benb_portugal)