Marco en Leontine op liefdesvakantie op Ibiza (en hun kinderen vinden het prachtig)

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Marco en Leontine zijn samen op liefdesvakantie op Ibiza… De drie kinderen van Marco en Leontine Borsato, Jade, Luca en Senna, zijn blij dat hun ouders weer aan het daten zijn.

Albert Verlinde bracht het nieuws over de liefdevakantie van Maro en Leontine naar buiten. In Shownieuws zei hij: “Ik kreeg vanochtend informatie binnen, waar ik heel blij van werd. En waarvan ik meteen dacht, nu begrijp ik waarom ik Marco gisteren zo zag stuiteren. We wisten al dat Marco en Leontine die een grote crisis in hun huwelijk meegemaakt hebben, dat die weer naar elkaar toe aan het drijven zijn. Ze zijn met z’n tweeën vandaag op Ibiza aangekomen. Ze zijn dus daadwerkelijk met z’n tweeën een paar dagen lekker naar Ibiza om elkaar nog meer te spreken.”


Marco zelf vertelde in de Radio 538 Ochtendshow van Frank Dane dat hij weer aan het daten is met zijn ex-vrouw Leontine. “Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje.” Frank: “Wat betekent daten?” Marco: “Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.” “De intentie is dat het goedkomt?”, vulde Frank aan. “Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los”, reageert hij.

De zanger is niet van plan in detail te treden over zijn dates met Leontine. “Iedereen wil van alles en nog wat weten. Dat was ook al toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. We werden toen al gebombardeerd tot ideaal paar. (…) Het is allemaal heel pril, heel voorzichtig en ik wil er vooral niet te veel druk op leggen,” zei hij tegen RTL Boulevard. Als hem wordt gevraagd of de kinderen blij zijn met de reünie van hun ouders, antwoordt Marco: “Wat denk jij? Natuurlijk!”


Share.