MARCO en de kinderen zijn blij dat LEONTINE liefde heeft gevonden bij John Huiberts

0

Marco Borsato is blij dat zijn ex Leontine weer liefde heeft gevonden bij Brabants ondernemer, en multimiljonair John Huiberts. Ook de kinderen van Leontine en Marco, Jade, Senna en Luca vinden her fijn dat hun moeder opnieuw verliefd is.

Leontine leerde Joh kennen via een gemeenschappelijke vriendin. De relatie mag dan nog pril zijn zowel Leontine’s ex Marco Borsato als hun kinderen zijn blij dat zij liefde gevonden heeft bij multimiljonair John Huiberts.
“Ze heeft het met haar kinderen en Marco besproken. Iedereen is blij voor haar”, vertelt Anouk Smulders woensdagavond in Shownieuws.“Ze is ontzettend aan het genieten en ook blij dat door de kinderen en Marco zo goed gereageerd is.”


Leontine en John zijn al een tijdje aan het daten en afgelopen weekend zijn ze samen naar Antwerpen geweest. “Het is heel erg fijn om weer geluk te voelen. Het is heel pril en we zijn gezellige dingen aan het doen”, vertelde Leontine Anouk. De nieuwe liefde van Leontine bevestigde aan RTL Boulevard dat ze elkaar aan het ontdekken zijn. “En dat is heel fijn en leuk”, aldus John.