Marco Borsato moe van speculaties over ex Denise als nieuwe vriendin: ‘Leontine is mijn grote liefde’

0

Marco Borsato wordt moe van alle speculaties over een mogelijk nieuwe liefde in zijn leven. De zanger zegt dat hij maar één grote liefde heeft  en dat is zijn ex-vrouw Leontine. Dat hij inmiddels een relatie zou hebben met jeugdliefde Denise ontkent hij.

Marco Borsato ontkracht  geruchten dat hij een relatie heeft met zijn oude jeugdliefde Denise Boekhoff. Marco en Denise waren in de jaren negentig acht jaar lang samen, maar gingen uiteindelijk uit elkaar.


Anouk Smulders vertelt woensdagavond in Shownieuws Marco Borsato gesproken te hebben. Marco vertelt haar dat hij écht geen andere liefde heeft en dat ook helemaal niet wil. Voor Marco is er maar één grote liefde, zo zegt hij. En dat is Leontine.

Het is weekblad Privé dat deze week schrijft dat Marco weer toenadering heeft gezocht tot Denise. een waar verhaal volgens hoofdredacteur Evert Santegoeds. “Marco was laatst nog op Ibiza, heb ik begrepen, en de laatste weken gaat het gerucht dat hij weer heel vaak in Alkmaar is neergestreken en met een reden, want in de buurt daar woont Denise Boekhoff. Dat is zijn ex, met wie hij tot 1996 een relatie had.  Ik denk dat zij een heel serieuze kandidaat is en het wordt me ook voortdurend verteld dat ze elkaar regelmatig zien. Het zou zich allemaal afspelen buiten het zichtveld van de fotografen en ze zouden elkaar langzaam aan het ontdekken zijn,” zegt hij in Shownieuws.


Volgens Denise is het onzin. Zij zegt op Instagram. “Omdat de media iets in stand houdt wat er niet is en nooit meer is geweest sinds ons uiteengaan in 1996, het volgende: alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij.”

“Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu! En nee, wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed, nooit meer. En ja, ik ben daar gelukkig mee, want ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds.”

Denise wil de media verder niet te woord staan. “Nee, ik wil daar niet nog meer over kwijt, want er is geen meer. Hoe lang kun je praten over niks, nul, nada? Ik wens Marco nog steeds het allerbeste, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben.”

Geruchten dat Borsato terug was gekeerd in de armen van zijn ex Denise doen al bijna een jaar de ronde. Die geructeh nwerden nog eens gevoed toen Denise liet weten: ‘Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven. Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik benijd Marco niet. Ik heb echt met hem te doen.’

Acht jaar lang hadden Denise en Marco in de jaren negentig een relatie. Sinds de scheiding van Marco en Leontine werd Denise’s naam weer vaak in een adem met Marco genoemd. ‘Natuurlijk ben ik er voor hem’, vertelde Denise aan Story. ‘Marco is mijn eerste echte grote liefde. We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.’Denise zegt ook: ‘Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven. Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. () Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt!’

Acht jaar duurde het geluk van Marco en Denise. Toen koos zij voor ondernemer Robert Jan de Boer en bleef Marco in tranen achter. Terwijl Denise met nieuwe liefde Robert Jan twee zonen kreeg, vond Marco het geluk bij Leontine en zag vanaf een afstand dat Denise scheidde van de vader van haar zoontjes en een relatie kreeg met Arjan Boon, die haar een dochter schonk. Maar ook die relatie beklijfde niet.

Op het einde van de relatie van Denise met Arjan bloeide ook het contact tussen Denise en Marco weer op. En al snel liet Denise weten dat haar relatie met Marco altijd heel bijzonder was geweest. Ook Marco maakte er het afgelopen jaar bepaald geen geheim van gemaakt nog altijd onder de indruk te zijn van ex-Denise. ‘Prachtig ben je nog steeds’ schreef hij als reactie onder een foto van Denise die zij op Instagram had gezet.

Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)

Denise, die nog altijd deels werkt als fotomodel, zal ook een van de eersten zijn geweest die wist van de huwelijksproblemen van Marco en Leontine, want zij en Marco’s moeder Mary hebben nadat Denise Marco inruilde voor een andere man altijd contact gehouden. Ook was ze de lieveling van haar schoonmoeder Mary, die haar geregeld vroeg om mee te lopen in de bruidsmodeshows die ze in haar zaak De Witte Markies gaf. Het verhaal wil ook dat Mary in Denise altijd haar ideale schoondochter is blijven zien.

Al snel na de breuk met Leontine werden Marco en Denise samen in het Alkmaarse uitgaansleven gesignaleerd. Weekblad Privé citeerde een ingewijde. ‘Ik was aan het stappen in eetcafé Pluim in het centrum van Alkmaar. Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik. Deze zaak is van Peter Visser, dat is een heel goede vriend van Marco. Dat waren ze al in hun jeugd. Toen ik op zaterdag daar weer was, zag ik dat Marco er wederom was. Maar nu was ook zijn ex-vriendin Denise Boekhoff aanwezig. Er waren nog wat mensen bij en het zag er allemaal erg gezellig uit. Ik weet niet of Marco en zijn ex een relatie hebben, dat kon ik er niet uit opmaken. Maar dat ze nog wel een klik hebben, was overduidelijk.’

Vrienden een kennissen van zowel Marco als Denise zou het overigens niet verbazen als de twee in de nabije toekomst weer samen door een voordeur gaan. Maar Marco ontkent dat dus. Voor hem is Leontine nog altijd zijn grote liefde. Marco heeft onlangs nog toenadering tot Leontine gezocht met een post op Instagram op 31 december. In het bericht blikt hij terug op het ‘verdrietige’ jaar. Ook schrijft hij zijn ‘meest dierbare heel veel liefde en geluk’ te wensen, waarbij hij ook zijn ex-vrouw tagt.