MARCO BORSATO denkt komende winter niet achter de tralies, maar gewoon thuis te zitten bij zijn net gekochte wandhaard

0

(Beeld: Instagram)

Het is de eerste foto sinds maanden die van Marco Borsato verschijnt. En die foto laat zien dat de zanger  niet lijkt te vrezen dat hij komende winter achter de tralies zit vanwege de aanklacht die een jonge vrouw tegen hem heeft ingediend omdat zij beweert als 15-jarige door de zanger onzedelijk betast te zijn. De zanger denkt in de winter gezellig te kunnen zitten voor zijn net aangeschafte wandhaard. Dat de foto’s van de aankoop op internet zijn beland vindt Borsato dan weer minder.


Maoco Borsato is uit beeld verdwenen sinds het schandaal rond The Voice of Holland naar buiten is gekomen en een jonge vrouw een aanklacht bij justitie heeft neergelegd dat zij door de zanger als 15-jarige onzedelijk betast is. Maar deze week dook Borsato weer op sociale media toen haardcentre Heemskerk liet weten Borsato een een vuurtafel en een wandhaard had aangeschaft.

Twee winkelmedewerkers gingen na die aankoop met Borsato op de foto, maar dat die foto op social media zou terecht komen lijkt niet de bedoeling te zijn geweest. “Gezellig! Marco Borsato kwam bij ons langs in de showroom en heeft een hele gave vuurtafel gekocht met een wandhaard!”, is de tekst bij de foto van Marco en de twee verkopers.


Niet veel later verdween de foto weer van internet. Reden voor RealityFBi om naar het haardcentrum in Heemskerk te bellen. Dave, een van de twee mannen die samen met Marco op de foto te zien is liet weten  dat de baas en Marco niet zo gecharmeerd waren van de actie om de foto’s te delen met de buitenwereld. . Dave zegt ook niets te mogen vertellen over het bezoekje van de zanger. Borsato en de eigenaar van het haardcentrum.