BINNENKIJKEN bij MARC ANTHONY, de ex van JENNIFER LOPEZ, die 1.2 miljoen minder krijgt voor zijn VILLA dan hij hoopte

0
Marc Anthony hoopte zijn villa Tarzana in Californië te kunnen verkopen voor $ 4.350.000, maar dat viel even tegen. Hij kreeg er maar ¤ 3.2 miljoen voor. En toch is best een aardig optrekje dat het waard is om even van binnen te zien? Kijken? \

Vanwege zijn drukke toerschema is Anthony nauwelijks in zijn huis in Tarzana geweest. Tegelijkertijd met het in de verkoop zetten van zijn huis besloot de ex van Jennifer Lopez ook zijn zakenimperium, Marc Anthony Productie en Venture Magnus Media, te verhuizen naar Florida. Anthony heeft banden met Zuid-Florida waar hij ooit mede-eigenaar was van de Miami Dolphins.


Grammy en Latin Grammy winnaar Marc Anthony en zijn laatste echtgenote, het Venezolaanse model Shannon de Lima, kochten het toen net opgeleverde huis in februari 2015 voor $ 4.125.000.

Het quasi-koloniale stijl gebouwde herenhuis in Tarzana, Californië, heeft vijf slaapkamers en 6 badkamer. Door het hele huis liggen donkere hardhouten vloeren. Naast de reguliere woonruimten zijn er kantoor/ bibliotheek en een speelkamer. De keuken met twee kookeilanden met granieten werkbladen beschikt over high-end apparatuur. De aangrenzende woonkamer heeft een witte bakstenen open haard. De master suite op de eerste verdieping heeft een eigen met marmer betegelde badkamer op het terras uitzicht over de stad en de bergen.


Aan de voorzijde van het huis een garage voor vier auto’s. In de tuin een ruim terras om te dineren en te zonnebaden. Verder een zwembad, een spa. En voor dat alles betaalde de nieuwe eigenaar dus slechts ¤ 3.2 miljoen. Kortom Marc Anthony verloor bijna een miljoen dollar op de villa waar hij bijna nooit was. Miskoopje dus.

credit: ChonramPictures