Mannen van Veronica Inside bezorgd over gezondheid Boskamp: ‘Hoge koorts’

0

De vorige maand 72 jaar geworden Jan Boskamp heeft alle verschijnselen van corona en ontbrak  maandagavond aan de desk van Voetbal Inside. Boskamp had maandagavond nog hoge koorts en Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp maken zich serieus zorgen over de gezondheid van tafelgast Jan Boskamp.

Boskamp moest maandagavond voor de tweede keer op rij verstek laten gaan. Hij was geveld door hoge koorts en heeft inmiddels ook een coronatest af laten nemen. Afgelopen vrijdag nam Hans Kraay jr. de plek van Boskamp aan de Veronica Inside-tafel in, maandag deed Wim Kieft dat.


“Hij is er vandaag helaas niet bij”, zei Genee aan het begin van het programma. “Maar daar maken we geen grappen over”, valt Derksen de presentator bij. “We hopen dat hij snel herstelt, namens ons allemaal van harte beterschap.”

Een duidelijk bezorgde Van der Gijp kwam tijdens de uitzending nog even terug op de situatie van Boskamp. “We moeten het misschien nog even weer over Jan hebben, Johan”, zei Van der Gijp. “Jij zei het er niet bij, maar Jan heeft hoge koorts…”


Derksen: “Jan heeft verschijnselen van corona. Hij heeft een test gedaan, dat hoort hij morgen (dinsdag)  pas. Vanavond had hij hoge koorts. En Jan zit in een risicogroep, hij moet echt uitkijken”, aldus Derksen.