Manchester United-ster Angel di Maria zet huis te koop waar hij -en zijn gezin- overvallen werd

0
United ster Angel Di Maria (26) heeft zijn huis in Prestbury, een rijkenenclave onder de rook van Manchester te koop gezet voor 5.7 miljoen euro, nadat de voetballer en zijn gezin eind januari thuis werden overvallen.

De schrik zit er goed in bij Ángel Di María en zijn gezin. De recordaankoop van Manchester United zat 31 januari met vrouw en dochter te eten, toen inbrekers zijn huis probeerden binnen te dringen. Di María woont sinds de traumatische ervaring met zijn gezin in het Lowry-hotel in het centrum van Manchester omdat zijn vrouw niet durft terug te keren naar hun huis in Cheshire.

Het vrijstaande huis in Prestbury staat te koop voor 4.1 miljoen pond, 5.7 miljoen euro, en heeft 6 slaapkamers. Het ligt in dezelfde buurt waar ook United-aanvoerder Wayne Rooney en coach Louis van Gaal wonen. Het zwembad, met glazen panelen, vormt het hart van het huis. Vanuit de woonkamer en de hal kan je zien wat er in het zwembad gebeurt…


Volgens de verkopende makelaar gaat het om een prachtig gelegen herenhuis, alleen bereikbaar via een eigen weg, op een goed onderhouden stuk grond in het hart van Prestbury. De eetkeuken en de woonkamer hebben openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer valt het tv-scherm op dat uit het plafond komt. Naast de kamer voor Di Maria’s dochtertje is er nog een aparte kinder tv-kamer, een speelkamer, een kantoor, een fitnessruimte en natuurlijk het overdekte zwembad met een jacuzzi gedeelte. Voor het personeel is er 2 kamer appartement boven de garage.

Na de poging tot inbraak willen Di Maria’s vrouw en dochtertje niet meer in het huis wonen. De Argentijnse ster en zijn gezin wordt nu ook dag en nacht bewaakt.


De 26-jarige Di María tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract bij United, maar coach Louis van Gaal is bang dat de dribbelaar na de inbraak nu niet meer tot medio 2019 op Old Trafford wil blijven.