Manager OG3NE woest op RTL Boulevard: ’Waarom zo negatief?’

0

Benno de Leeuw, manager van meidengroep OG3NE, is niet te spreken over een (inmiddels verwijderd) artikel op de website van RTL Boulevard. ‘OG3NE-zusjes slaan plank volledig mis met optreden talkshow Beau’, kopte RTL Boulevard en dat was tegen het zeer been van het management van de groep.

Online klonken dus nogal verschillende geluiden. “Freddy heeft zich zojuist omgedraaid…”, klinkt het in het kamp dat deze vertolking helemaal niets vond en zelfs spreekt van ‘verkrachting’. “Normaal vind ik OG3NE goed, maar nee sorry Queen is echt een tree te hoog voor de dames.” Maar er waren ook positieve reacties van kijkers. “Als Queen fan vond ik jullie versie echt geweldig.”


De meidengroep zong vrijdagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens het nummer Bohemian Rhapsody van de Britse band Queen. Een lastige opgave, weet De Leeuw. “Niet makkelijk omdat het nummer officieel ruim zes minuten duurt en er op de originele opname 180 stemmen staan en dit vocaal en instrumentaal een masterpiece is. Niet voor niets de reden dat Queen dit nummer nooit volledig live heeft gezongen.”

Reden voor Boulevard om na afloop van het optreden te schrijven: ’OG3NE slaat de plank volledig mis’ met daarin een aantal kritische tweets van kijkers. “Waarom zo negatief?” vraagt De Leeuw zich af. “Iedereen mag een mening hebben, begrijp me goed, maar onjuistheden opsommen is je reinste sensatiejournalistiek. Koppen als ’OG3NE slaat de plank volledig mis’ slaan werkelijk nergens op.”


Het had ook anders gekund, meent de manager. “De journalisten hadden ook mega-veel prachtige reacties erin kunnen zetten, die waren er namelijk VOLOP en in overvloed. Je kunt als kok ook niet naar alle monden koken maar benader de zaken nu eens positief.”

Het artikel is inmiddels van de website verwijderd. “Waarvoor dank!”, aldus De Leeuw. “Kost me wel weer mijn zaterdag.”

Share.