André Hazes over de breuk: ‘Het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier’

0

Het management van André Hazes bevestigt de breuk van de zanger met Monique Westenberg met een: ’Ze zitten niet meer op één lijn’. Drie maanden geleden voreg Hazes Monique nog theatraal ten huwelijk, maar nu is de liefde definitief voorbij. Andre over de breuk: “We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.”

Het management zegt namens André over de breuk ook: “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine Andre (4) ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”


Monique Westenberg deelde vanochtend op Instagram een foto met hun zoontje. ‘Onvoorwaardelijk’, schreef ze daarbij. Roxeanne Hazes reageerde daaronder met twee hartjes. Gisteren deelden beiden nog beelden op hun Instagram Stories waarin te zien was hoe hun villa in Berkel en Rodenrijs door een stucbedrijf onder handen werd genomen.

Hazes zelf plaatste ook een collage van foto’s waarop hij te zien was met zwarte nagellak en een zwarte rand oogpotlood onder zijn ogen. De andere foto toonde Hazes zonder alle opsmuk. ‘Of ik mezelf herpakt en gevonden heb?’, luid de bijbehorende tekst.


Het koppel was sinds 2014 samen. In 2019 gingen ze voor de eerste keer uit elkaar toen André een relatie kreeg met presentatrice Bridget Maasland. Maar wanneer de zanger in februari 2020 in Curaçao optrad, was het wel Monique die samen met zoontje André het concert bijwoonde. De vonk sloeg daar opnieuw over. Na drie maanden was de relatie met Bridget voorbij, André kreeg een nieuwe kans van Monique.

Hun hernieuwde liefde werd op 12 december 2020 bezegeld met een romantisch aanzoek van Hazes. “Tegen de oude André had ze ongetwijfeld ‘nee’ gezegd”, vertelde hij in de Vlaamse media. “Dat had nu trouwens ook gekund, na alles wat er is gebeurd. Vreemd genoeg voelt alles écht anders. Sinds het aanzoek heb ik het gevoel dat onze liefde naar een ander niveau is getild. We staan op een andere manier tegenover elkaar. Nu we beiden weten definitief voor elkaar te kiezen, is alles nog intenser. Monique is mijn alles. Ik hou zoveel van die vrouw.”

Twee dagen geleden meldde Shownieuws al dat de bruiloft van André en Monique op de lange baan was geschoven. Niet omdat ze niet meer verliefd zouden zijn, maar omdat ze door de coronamaatregelen niet het feest kunnen geven waar ze van dromen. Ook de propvolle agenda van de zanger zou roet in het eten gooien.

Maar vandaag blijkt dat de liefde nu toch echt over is.