Man Niclas onherkenbaar…: Sylvie Meis blikt met officiële foto’s terug op huwelijk: ‘Hier zijn de Castello’s’

0
En daar zijn ze dan de door Sylvie Meis zelf verspreidde, officiële, foto’s van haar trouwerij! Sylvie Meis blikt terug op huwelijk onder de kreet: ‘Hier zijn de Castello’s’. En jaar hoor: meneer Castello, haar echtgenoot, staat niet herkenbaar op de foto’s, omdat hij daar nu eenmaal geen zin in had.

Sylvie Meis (42) stapte afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje met haar Niclas Castello (42). Nu blikt de diva op haar Instagram terug op haar vierdaagse huwelijksfeest met de officiële foto’s. Bij een foto schrijft ze: ‘Hier zijn de Castello’s.’ Bij een volgende: “We hebben het geflikt!” “Een droom dat ik je eindelijk de mijne mag noemen”, schrijft ze bij weer een ander kiekje.


Sylvie zal niet als Castello door het leven gaan, want ze heeft er echter voor gekozen om haar eigen achternaam te houden. Niclas Castello heet overigens namelijk helemaal geen Niclas Castello. Zijn echte naam is Norbert Zerbs. ‘Hier zijn de Zerbs’, vond sylvie blijkbaar niet klinken.

De foto’s die Sylvie’s officiële fotografen gedurende de dagen hebben gemaakt, worden nu verspreid onder de media. Foto’s die alleen geplaatst mogen worden als daarbij het merk van de jurk, de ringen en de pen waarmee de handtekening werd gezet vermeld worden.


Sylvie leerde de Duitse kunstenaar Niclas Castello kennen op de bruiloft van een goede vriendin in juni van afgelopen jaar. Hun relatie nam al snel serieuze vormen aan en in oktober maakten de twee bekend te willen trouwen.

In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar die verloving kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Sylvie was acht jaar getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart, hun zoon Damian is 14 en woont nu bij zijn vader in Denemarken.

View this post on InstagramHappily ever after 👸🏼🤴🏻

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on