Mama Sylvie sluit Damián weer in de armen: ‘Wat heb ik je gemist’

0

De zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart werd gescout door een Deense club en daarom verhuisde hij eind juli definitief naar vader Rafael in Denemarken. Bij het afscheid in Denemarken beloofde Sylvie dat ze Damián in de weekenden zou opzoeken.  Die afspraak komt ze twee weken  later ook na.

Na de scheiding van Rafael van der Vaart (37) in 2013 bleef Damián bij zijn moeder in Hamburg wonen. Maar nu hij gaat voetballen bij het Deense Esbjerg maakte hij de oversteek naar zijn vader. Dat tot groot verdriet van Sylvie, want die zag het in eerste instantie helemaal niet zitten om Damian te laten vertrekken naar Denemarken.


Nu ze ‘ja’ heeft gezegd, maakt ze van iedere gelegenheid gebruik om haar zoon in Denemarken op te zoeken. De hereniging mag ook op social media niet uitblijven. Bij twee foto’s van moeder en zoon schrijft Sylvie: ‘Pure zaligheid. Wat heb ik je gemist.’

Damián woont nu bij zijn vader, zijn vriendin Estavana en Damiáns zusje Jesslynn in Denemarken. In een interview met RTL Deutschland vertelde Meis dat ze het emotioneel niet op kon brengen om na het afscheid van Damián meteen terug te keren naar huis. Daarom ging ze eerst met haar verloofde Niclas Castello naar de Franse zuidkust.


“Om mij af te zonderen en om het empty nest syndrome nog even niet te voelen. En om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn normale leven, want dat is nu natuurlijk compleet anders”, aldus de 42-jarige Meis.

Ondanks de afstand heeft Meis nog vrijwel dagelijks contact met haar zoon. “Gelukkig bellen en facetimen we veel.” Daarnaast zal ze hem vaak bezoeken. “Elk weekend ga ik naar hem toe. Dat helpt.”

Eerder vertelde Meis in een interview met het Duitse blad Bild dat ze blij is dat de band tussen haar en haar ex-man zo goed is. Ook kan ze het goed met Polman vinden. Daar wordt Damián volgens haar “heel gelukkig” van.