Mama Renze Kroes: Dit is Maya Jade

0

Voedingsgoeroe Rens Kroes (33) en haar vriend Sid zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje, Maya Jade. “In de nacht op 23 oktober is hun grote wondertje op aarde geland, Ze is thuis in een mooie, verwarmend omgeving geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen.”

Op social media deelt Rens een prachtige foto van haar pasgeboren baby en een bijzondere tekst. “In de nacht op 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op Aarde geland. Ze is thuis in een mooie, verwarmend omgeving (incl. Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen.


Nog nooit heb ik zo hard moeten werken in mijn leven (het was een baring met achterhoofdsligging met verscherpt mechanisme) maar de liefde voor ons kind overstijgt alles (ook het herstel, wat pittig is en waar niet veel over wordt gesproken). Ik ga heerlijk genieten de aankomende tijd en zal mij goed laten verzorgen met Powerfood (yang foods zoals stoofpotjes, soepen havermout met kaneel + gekookte appel), dmv warmte en liefde zodat ik over een paar maandjes weer goed ben hersteld. En ja, ik post af en toe een fotootje hoor!

Heel veel liefs, Rens


Vorig jaar verloor de foodie nog een tweeling door een miskraam, negen weken na de zwangerschap. Die zwangerschap voelde echter ‘al een tijdje niet goed, vertelde ze destijds.