MAFS: Henk wil ex Chantal nu voor rechter slepen

0

MAFS-koppel Henk en Chantal gingen na het programma ieder hun eigen weg. Henk vond nieuw geluk bij Katja, die hij vlak voor zijn huwelijk met Chantal leerde kennen. Maar er blijkt nog wat oud zeer te zitten tussen Henk en Chantal. De twee smijten nu publiekelijk met modder naar elkaar, waarbij Henks nieuwe liefde Katja een cruciale rol speelt. Henk dreigt nu de rechter in te schakelen om chantal de mond te snoeren.

Nu Henk en Chantal met modder naar elkaar gooien wordt Henks nieuwe liefde Katja daarin meegesleurd. Henk is inmiddels alweer een aantal maanden gelukkig met Katja die hij, zoals Henk eerder vertelde, vlak voor zijn huwelijk met Chantal leerde kennen. Die uitspraak valt niet in goede aarde bij Chantal. Zo plaatst ze een – inmiddels verwijderde – video van Henk op haar Instagram. Ze schrijft hierbij: “Knap. Toen waren wij nog getrouwd.”


Chantal haalt ook nog een boodschap uit haar trouwboek aan. Iemand schreef daarin ‘Tering verrekte kut’. Volgens Chantal kan maar één iemand dat hebben gedaan: Katja. De foto van dat bericht is inmiddels ook verwijderd, maar Henk is boos. Aan RTL Boulevard laat hij weten dat er absoluut niks van waar is, sterker nog: hij en Katja willen zelfs juridische stappen ondernemen. “Je moet niet iemand zwartmaken als ze niks heeft gedaan. Dit vind ik echt niet fair.”