MAFS-Chantal nu alweer vrijgezel: ‘Ik treed niet in op details, maar het was freaky’

0

Chantal uit Married At First Sight is alweer vrijgezel. Iets meer dan een maand na het nieuws van haar nieuwe liefde, blijkt ze op een nare manier uit elkaar te zijn gegaan met haar voormalig geliefde… En dat nadat haar huwelijk met ‘Henkie’ ook al faliekant mislukte.

De realityster laat aan Shownieuws weten dat het niet op een vrolijke manier is geëindigd. “Ik treed niet in op details, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt.”


Begin oktober vertelde Chantal nog aan RTL Boulevard dat ze weer gelukkig was in de liefde. Ze ontmoette haar nieuwe vlam in de bakkerij, waar hij een saucijzenbroodje voor haar bestelde. Daarna vraag hij met succes om haar nummer en gingen ze daten. “We hebben steeds leuke dates. Zo gaan we uit eten, doen we een drankje of wandelen we een stukje.”

Tijdens het bowlen vroeg de man verkering aan Chantal… met een ring! “Maar we gaan niet trouwen hoor”, zei Chantal daarover.


Was dat wel gebeurt dan zou het voor Chantal het tweede mislukte huwelijk hebben betekend. Eerder was al in Married At First Sight te zien dat haar huwelijk met ‘Henkie’ faliekant mislukte. Sterker nog, hij vond op zijn huwelijk met Chantal de liefde waar hij nu nog steeds mee is.

Haar deelname aan ‘Married at First Sight’ zette het leven van de uitgesproken Chantal Huf wel volledig op z’n kop. “Ik had nooit die trouwzaal in moeten lopen”, vertelde ze aan ‘De Telegraaf’.

Chantal kijkt dan ook nog altijd met gemengde gevoelens naar haar deelname. Hoewel ze geen spijt heeft, had ‘Wenkie’ de stap waarschijnlijk niet genomen als ze had geweten hoeveel ellende ze over zich heen zou krijgen. Week na week werd de Haagse vrouw voor van alles uitgemaakt op Twitter. ” Dat varieerde van ’hoer op leeftijd’ tot ’Barbie’, en ik ben zelfs bedreigd. Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen”, vertelde ze.

“Ik vond het ook frustrerend. Ik gaf mezelf echt bloot in het programma… Daar mocht de hele natie een mening over hebben, maar zélf kon ik op televisie niks zeggen want dan was ik arrogant, dom of lelijk.”