Madonna laat oog vallen op 55 miljoen dollar kostend appartement in Tel Aviv

0
Madonna heeft haar oog laten vallen op een 55 miljoen dollar kostend penthouse in de 42 verdiepingen tellende Meier-on-Rothschild Tower in de Israelische hoofdstad Tel Aviv.

De foto’s zijn nu nog computeranimaties, want Meier-on-Rothschild Tower wordt nog volop gebouwd. De wolkenkrabber, die ligt in de hipste wijk van de stad, wordt pas volgend jaar opgeleverd.

Het appartement dat Madona begeert is het penthouse op de bovenste verdieping dat de toepasselijke naam Palace in the Sky draagt.


En een paleisje is het ruim 1500m2 grote penthouse, met uitzicht over Tel Aviv rondom. Het heeft een eigen toegangslift en de plafonds zijn maar liefst zeven meter hoog. Er zijn zeven slaap-en negen badkamers. Het penthouse heeft een eigen zwembad en spa, een eigen fitnessruimte, een bar en een bioscoop.

De Tower telt 141 appartementen en penthouses. De toekomstige bewoners hebben de beschikking over een 24-uurs conciërge, een spa, een fitnessruimte, een 25-meter zwembad, een ontspanningsruimte, een cocktailbar, een wijnkelder en er zijn zelfs winkels.


De in Israël geboren Natalie Portman zou ook overwegen een appartement in het gebouw te kopen.