Pagina titel ...

Prinses Mabel koopt voor 2.7 miljoen euro TWEEDE VILLA villa in Breukeleveen om ook die PLAT TE GOOIEN

0

Prinses Mabel van Oranje heeft een tweede villa in Breukeleveen gekocht. Het is de aanpalende villa naast die die zij in 2018 kocht. Die is inmiddels platgegooid en er is begonnen met de bouw van Mabels droomhuis aan de Loosdrechtse plassen. De villa van de buren die zij kocht voor 2.6 miljoen ondergaat hetzelfde lot. Ook die gaat tegen de grond, want Mabel wil een gelijksoortig droomhuis op die plek.

End vorig jaar legde de weduwe van prins Friso van Oranje een kleine €2,7 miljoen neer voor een villa in Breukeleveen, aan de Loosdrechtse plassen. Pal naast het stuk grond dat zij in 2018 voor €1,6 miljoen kocht. Die villa die op die grond stond (zie onder) is inmiddels platgegooid. Er is inmiddels met de bouw begonnen van Mabels droomhuis. Mabel zou de naastgelegen villa hebben gekocht om daar tijdens de bouw met haar kinderen te wonnen.

De villa die nu voor Mabel gebouwd wordt is compleet onderkelderd. Alleen al die kelder, zo blijkt uit de bij de gemeente ingediende plannen, heeft een oppervlakte van maar liefst 230 m2. De totale villa zal een oppervlakte krijgen van 600 m2. Het zal in ieder geval een villa worden die niet zal misstaan tussen de optrekjes van haar rijke buren.

Volgens de bron van zakenblad Quote, dat het nieuws over de tweede villa naar buiten bracht, is het de bedoeling dat wanneer de eerste villa is afgebouwd, de tweede wordt gesloopt. Er zou dan in dezelfde stijl als paleisje nummer 1 moeten worden herbouwd en woonklaar worden gemaakt. In die villa zouden dan Mabels moeder en zusje komen wonen.

Mabel van Oranje-Nassau staat in de Quote 500 van 2020 op plek 66 met een geschat vermogen van €560 miljoen dat zij voornamelijk dankt aan haar aandelenbelang in betalingsverwerker Adyen. Aandelen die nog voor een klein prijsje werden gekocht door de overleden prins Friso, maar sinds die tijd honderden keren over de kop gingen.

Wat haar vermogen betreft verkeert Mabel in Breukeleveen in eigen kring, want de dunne strook land, die midden tussen de plassen doorloopt, waar haar huis staat is een vakantiereservaat voor de rijken. Een van haar buren is de bijna-miljardair Pieter Heerema, maar ook oud-minister Onno Ruding heeft er een optrekje, evenals zakenman en multimiljonair Jan Aalberts, Erik Korthals Altes, directeur van de Heineken Brouwerijen. Ook de exorbitant rijke familie Fentener van Vlissingen heeft er drie zomerhuizen.


De eerste villa die Mabel kocht en die recent is platgegooid

Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();