Maar wie was het? Aangeslagen Temptation VIPS-verleidster Fabiola: ‘Ik ben aangerand door BN’er’

0

Fabiola Volkers vertelt tot bijna in detail hoe zij aangerand werd door een bekende Nederlander. De voormalig Temptation VIPS-verleidster noemt de naam van haar vermeende aanrander niet, maar zegt wel GEEN aangifte te hebben gedaan. Ze deelt haar verhaal om jonge meisjes te waarschuwen voor hetzelfde lot.

Fabiola zegt in een You Tube-video (onder dit verhaal) dat de bewuste avond zich vlak na haar deelname aan Temptation Island VIPS in 2018 heeft afgespeeld. Ze was toen 18 jaar. De betreffende Bekende Nederlander zou haar een berichtje hebben gestuurd op Instagram, waarna ze via FaceTime verder praatten. “Het bleek al dat hij de intentie had om iets met mij te doen. Ik was op dat moment nog niet zo ver ontwikkeld om dingen te doen, maar uitdagen vond ik wel leuk.”


Fabiola werd uitgenodigd voor zijn verjaardagsfeestje in een Amsterdamse club. “Ik dacht: ‘Oe, leuk om te gaan’. Maar aan de andere kant dacht ik: ‘Ik woon in Groningen, hoe kom ik in hemelsnaam terug?'” De BN’er zou tegen Fabiola hebben gezegd dat dit geen probleem was, omdat hij een hotel had geboekt. “Ik dacht: ‘Shit, dan gaat hij dingen verwachten toch?’ Maar hij zei: ‘Nee, ik heb een hotel met twee bedden hier en twee bedden daar, dus er kunnen vier personen in.’ Ik was toevallig met een vriendin en die zei: ‘Dan kunnen wij naast elkaar, dat is toch top?'”

Het was volgens Fabiola gezellig in de club en er werd veel geflirt tussen de twee. Het verbaasde haar wel dat hij nog in de club met een ander meisje zoende. Daarna gingen ze samen naar het hotel. “In de taxi probeerde hij me al een paar keer te zoenen. Ik dacht: ‘Nee, daar heb ik even geen zin in.’ Want ik had er geen zin in hoe hij mij behandelde.”


Eenmaal bij het hotel aangekomen ging fout. “Toen zei hij: ‘Nu ga ik je helemaal uit elkaar trekken.’ Ik zei: ‘Wat!?’ Ik was gechoqueerd. Maar ik was wel heel sexy gekleed en ik snap dat mensen dan een beeld van me hebben. Maar als ik nee zeg, is het nee. En dat begreep hij niet helemaal.”

“Ik ging douchen”, vervolgt ze. “En ik ga niet vertellen wat hij precies deed op dat moment, maar het was niet leuk. Ik was heel geïrriteerd. (…) Op een gegeven moment heb ik hem zover gekregen dat hij klaarkwam, maar ik heb hem niet geholpen. Dus je kan jezelf indenken – ik was aan het douchen, want ik voelde me vies daar – hoe hij dat heeft gedaan…”

Daar hield niet op. “Op een gegeven moment dacht ik: nu ga ik lekker slapen. Toen wou ik mijn pyjama aandoen, pakte hij me beet en zei hij: ‘Denk je nou echt dat je hier nog kan slapen?’ Hij pakte me beet en sleurde me best wel hardhandig in lingerie op de gang. Ik kon nergens meer heen. Ik had weinig geld om nog een hotelkamer te boeken, ik kon mijn moeder niet bellen, ik kon helemaal niks. Ik heb op de gang een paar uur geslapen, toen kreeg ik mijn spullen naar mijn hoofd toegegooid.”

Fabiola zegt haar jonge volgers met dit verhaal te willen waarschuwen. “Ook al is iemand bekend en ook al lijkt hij zo leuk, ga niet zomaar mee. Ga niet zomaar daar slapen, want je weet nooit zijn intenties. En soms als je zegt: ‘Nee is nee’, begrijpen mannen dat niet en willen ze je slaan. Dus dit was voor mij een hele, hele goede leerschool, dat dit mij niet meer overkomt.”

“Dit was echt een nare ervaring, een hele nare ervaring. Ik heb ervan geleerd, ik neem hem niks meer kwalijk. Ik kan zijn intenties ook wel begrijpen, maar ook weer niet, omdat het respectloos was.”Fabiola, die geen aangifte heeft gedaan, heeft wel een belangrijkste tip voor haar volgers: “Spreek af in openbare ruimtes en niet op deze manier. Ga niet zomaar mee met iemand naar een hotel, ook al is je vriendin erbij.”

Veel volgers reageren negatief of vol ongeloof op haar verhaal, zo is te zien op de Instagram-pagina rapnieuwstv. “Hou toch je bek dicht”, “Janken als je wordt aangerand maar zelf als hoer door de pc hoofdstraat lopen” en “Wat een lul verhaal”, wordt er onder andere gereageerd.

Tim Hofman heeft de reacties ook gelezen en neemt het voor haar op. “Ze kleedt zich er naar. Ze zal het wel verdiend hebben. Moeten we dit serieus nemen?”, schrijft hij tientallen keren bij een post op zijn social media. Hij roept zijn volgers dan ook op een reactie met tegengeluid te plaatsen: “Geef even weerwoord aan ze als je tijd hebt.”