Luca Borsato houdt het bij ÉÉN vrouw: ‘Daisy, ik heb je voor het leven’

0

(Beeld: Instagram)

Het is niet zo vader, zo zoon. Heeft Marco Borsato wel eens last van een intimiteitsvacuüm, zoon Luca  (22) houdt het bij  ÉÉN vrouw en die heet Daisy. ‘Jouw liefde is van een ander soort, Daisy. Hou me vast, ik heb je voor het leven’.


Daisy, bekend van Temptation Island, en Luca Borsato maakten 8 augustus 2021 hun relatie officieel. Een bijzondere dag voor Daisy In een Q&A op Instagram liet Daisy weten dat de datum een bijzondere betekenis heeft voor haar: op die dag trouwden namelijk haar eigen ouders, die helaas nu niet meer samen zijn.

Bijna vier maanden later mag de hele wereld weten dat Luca en Daisy nog altijd stapelverliefd zijn. ‘Jouw liefde is van een ander soort, Daisy. Hou me vast, ik heb je voor het leven’, schrijft Luca op Instagram onder hun kussende foto.


Beiden lijken er van overtuigd dat het toekomstige leven met elkaar gaan delen. Samen gingen ze al op vakantie naar Italië, Luca is dankzij zijn vaders Italiaanse roots half Italiaans, en deelden ze op Instagram romantische kiekjes met verliefde tekstjes. Daisy bij een de foto’s: ”Dit is echt zo’n foto die ik later aan mijn kinderen ga laten zien met: ‘Kijk, papa en mama toen ze jong waren.'”

Luca was overigens woedend toen hij hoorde dat zijn vader moeder Leontine bedrogen had. Daar zei recent over: “Ik heb hem twee weken niet willen spreken. Of in ieder geval, ik was wat kortaf als hij een appje stuurde.’’

View this post on Instagram

A post shared by Luca Borsato (@luca_borsato)