LOLA BROOD in verwachting van eerste kind (maakt gemis vader Herman nog groter)

0

(Beeld: Screenshot RTL Boulevard)

Lola Brood wordt volgende maand moeder. De dochter van zanger en kunstenaar Herman Brood is in verwachting van een meisje. De zwangerschap maakt het gemis aan vader Herman Brood nog groter voor Lola.


“Sinds enige tijd heb ik een lieve vriend en we zijn enorm blij dat ik nu zwanger ben”, zegt de 37-jarige kunstenares vandaag in De Telegraaf. “Je kunt wel blijven uitstellen tot dat je alles op orde hebt, maar dat duurde ons te lang. Dus, huppakee, toen moest het maar gebeuren. Ik was heel snel zwanger.”

Wel maakt haar zwangerschap het gemis van haar vader Herman, die in 2001 een einde aan zijn leven maakte, nog groter. “Als hij nog zou hebben geleefd, had hij ook kunnen genieten van mijn zwangerschap. Daarom zal het meisje later ook kennis maken met haar opa die een hart van goud had. Juist mijn vader was altijd dol op kinderen.”


Herman Brood zou “de leukste opa van de wereld zijn geweest”, zegt Lola in de krant. “Wat zou hij gelukkig zijn geweest om zijn kleinkind vast te houden. Hij zou door het dolle heen zijn geweest en veel tijd aan haar hebben besteed.”