Loft dat naar Manchester United vertrekkende Memphis Depay huurt voor € 4750 nu al te koop voor € 1.6 miljoen

0
Het appartement van Memphis Depay ligt in de Lichttoren, een voormalig Philips-gebouw
In de fitness een echte boksring
In de badkamer een mozaik van bokslegende Mohammed Ali
€ 4750 betaalde de speler voor de loft
De leefruimte van de voetballer bevindt zich op een kleine verhoging
en is uitgevoerd met een tropisch hardhouten vloer in fraai design, met vloerverwarming/-koeling
De liftschachten zijn behouden gebleven en doen nu dienst als bibliotheek en wijnkamer.
Veel ingebouwde, luxe, kastruimte
Naast de slaapkamer de hoofdbadkamer en een walk-in garderobe
Luxe, luxe en luxe..
Ruim en comfortabel...
De trap naar de slaapkamer
Slapen doet Depay boven de entree gecreëerde ‘verdieping’ die is ingericht als masterbedroom
De loft heeft een zwarte, hoogglans, luxe keuken
Blijkbaar wist de eigenaar van het loft dat hij aan Mephis Depay verhuurde voor € 4750 euro per maand al langer dat de speler aan het eind van dit seizoen PSV zou verlaten. Het appartement van 450 m2, inclusief boksring, blijkt namelijk al sinds het begin van dit jaar in de verkoop te staan voor 1. 6 miljoen…
Het loft dat Mephis Depay huurde voor € 4750 in de Eindhovense Lichtoren, de voormalig Philips-fabriek, lijkt door de eigenaar, blijkbaar een fanatiek PSV-fan, helemaal te zijn aangepast aan de wensen van de voetballer die nu naar Manchester United verkast voor een transfersom die door bonussen kan oplopen tot 32 miljoen euro.

Zo is er in het westelijke gedeelte van de loft een gym met een echte boksring. Direct naast de boksring een badkamer met rainshower en handdouche die geheel in mozaïek betegeling is uitgevoerd. Een mozaïek dat het portret van boksicoon Mohamed Ali laat zien.


Depay woont nu nog op het op de 5de verdieping gelegen loft van ca. 450 m², dat een schitterend panorama uitzicht over de Eindhovense binnenstad biedt en ook op steenworp afstand van het Philips-stadion ligt.

De leefruimte van de voetballer bevindt zich op een kleine verhoging en is uitgevoerd met een tropisch hardhouten vloer in fraai design, met vloerverwarming/-koeling. De voetballer heeft deze ruimte ingericht als lounge, study en eethoek.


Of Depay zijn eigen maaltje kookt moet worden betwijfeld, maar de loft heeft wel een zwarte, hoogglans, luxe keuken met een dubbele grote koelkast, vrieskast met geïntegreerde ijsblokjesmachine, stoomoven, heteluchtoven, bordenwarmer, vaatwasmachine en spoelbak.

Slapen doet Depay boven de entree gecreëerde ‘verdieping’ die is ingericht als masterbedroom met aansluitend de hoofdbadkamer en een walk-in garderobe.

De liftschachten van de voormalige Philipsfabriek zijn behouden gebleven en doen nu dienst als bibliotheek en wijnkamer.

Het appartement Van Depay is optimaal beveiligd. Er is niet alleen toegangscontrole, maar ook videofooninstallatie, camerasysteem, rookmelders, bewegingssensoren, lichtplan en B & O audio en video, elektrisch bediende gordijnen en andere Domotica toepassingen.

Leuke extraatjes: op de 6e verdieping is een gezamenlijke relaxruimte gelegen voorzien van een bar en aansluitend een groot dakterras met een schitterend uitzicht over de stad. En op de begane grond is een fitness, een restaurant met terras en een exclusieve kapperszaak.