Loes van Delft, hoogzwan­ger van Douwe Bob, getroffen door ernstig zwangerschapsbraken

0

(Beeld: Instagram Loes van Delft)

Kunstenaar Loes van Delft (30), die een dochtertje verwacht met Douwe Bob, heeft de afgelopen drie weken op bed gelegen vanwege ernstig zwangerschapsbraken. Loes, die geen relatie met Douwe Bob heeft, is extreem vermoeid, heeft uitdrogingsverschijnselen en verloor gewicht.


Gisteren reed een familielid haar in een rolstoel door het bos, zo laat ze zien in haar Instagram Stories waarbij ze schrijft: ‘Heel dankbaar voor mijn familie, die me vandaag mee de natuur in heeft genomen nadat ik drie weken achter elkaar op bed had gelegen’, schrijft ze. ‘Zo dankbaar dat ze me al acht maanden steunen, helpen en stimuleren. Ziek zijn doe je samen. Hyperemesis gravidarum sucks!’

Als de gebruikelijke misselijkheid en overgeven tijdens een zwangerschap aanhouden is sprake van het dor Loes aangehaalde hyperemesis gravidarum, ook wel zwangerschapsbraken genoemd. wie het heeft is  extreem vermoeid, vertoont uitdrogingsverschijnselen, verliest gewicht verliezen en ontwikkelt een tekort  aan vitaminen en mineralen.


Loes kreeg na haar bericht talloze reacties van volgers. ‘Bedankt voor de lieve berichten, ik heb ze allemaal gelezen. Jullie zijn de besten!’

Douwe Bob (28) maakte afgelopen zomer tijdens een concert bekend dat hij een kindje verwacht met de succesvolle kunstenaar. De twee hebben geen relatie en de zwangerschap was niet gepland. “We hebben het een paar keer heel fijn gehad en zij kwam er laat achter. Zij dacht: wil ik dit? En ik dacht dat ook. Toen hoorde zij het hartje en wilde ze het houden. Ik was het daarmee eens’’, vertelde de zanger onlangs. Loes deelde vorige maand foto’s van haar babybuik op Instagram en liet weten een meisje te verwachten.

View this post on Instagram

A post shared by Loes van Delft (@loesvandelft)