LINDA DE MOL is alleen, maar dochter NOA vindt liefde bij Tim de Wild

0

(Beeld Instagram)

Linda de Mol mag dan weer alleen zijn sinds zij brak met Jeroen Rietbergen dochter Noa heeft het geluk gevonden bij Tim de Wild. En net als Noa werkt Tim in de tv-wereld.


De relatie van Linda’s dochter Noa en tv-maker Tim de Wild werd wereldkundig bij Shownieuws. Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven: “Linda heeft een schoonzoon, want haar dochter Noa is verliefd. We zien haar regelmatig, hè, op televisie. Bij VI en ze was laatst nog bij de zomereditie ook als verslaggeefster in beeld, sportverslaggeefster.”

Dan: “Ze heeft ook een sportieve vriend, want Tim is voetballer. Hij werkt achter de schermen van televisie en is een producer. Kijk eens even hoe leuk. Het is geen nieuwe liefde, want ze zijn al even samen, maar het is nu echt out in the open. Ze had gisteren een afstudeerfeestje en dat hebben ze samen gevierd. Fijn toch?”


Volgens Bart is Tim al langer in beeld. “Het duurt al even. Het is niet zo dat ze vannacht verkering hebben gekregen. Het duurt al een tijdje, maar het is nu wereldkundig bekendgemaakt door Noa.”

Tim de Wild heeft een eigen tv-bedrijfje voor het ‘bedenken, schrijven, regisseren, filmen en monteren van video’s’.