LINDA DE MOL ziet meer op tegen de feestdagen dan tegen een wortelkanaalbehandeling

0

Linda de Mol ziet meer op tegen de feestdagen dan tegen een wortelkanaalbehandeling nu zij en Jeroen Rietbergen geen stel meer zijn.

Linda de Mol keek altijd uit naar de Kerstdagen en was bepaald geen kersthater. Nog voordat de Sint zijn stoomboot goed en wel had laten aanmeren, hing de kerstverlichting al aan haar riante villa, maar dit jaar is het anders, schrijft ze in haar column in haar blad LINDA.


Linda de Mol kan de feestdagen dit jaar letterlijk missen als kiespijn. “In mijn familie van echte kerstlovers ben ik altijd de allergrootste kerstmuts geweest. En nu, voor het eerst van mijn leven, zie ik er meer tegenop dan tegen een wortelkanaalbehandeling”, deelt een openhartige Linda. Ze is zich ervan bewust dat ze er zelf wat van moet maken, maar dat zal nog niet eenvoudig zijn, verwacht ze. “Ja, je moet in het leven altijd zelf de slingers ophangen, ik weet het, maar de donkere dagen voor kerst en die twee feestdagen zelf duren vast eindeloos lang als ze je er continu pijnlijk aan herinneren hoe anders je leven een jaar geleden was.”

Voor oud en nieuw heeft Linda al op een oplossing. “Ik denk dat ik mijn kinderen maar vraag om met hun vaste verkering een groepshug met me te doen op het moment suprême.” Dat klinkt inderdaad zo slecht nog niet. Een andere optie: minderbedeelden de crisis doorslepen. “Hang een paar slingers voor een ander op, daar word je blij van’, oppert ze. Ze stelt bijvoorbeeld voor om een bemoedigende brief te sturen of kinderkleren te doneren aan een gezin dat ze goed kan gebruiken, maar ook om sociale media even links te laten liggen.


“Wat jezelf betreft: flikker Instagram met de picture perfect-foto’s van shiny happy people een tijdje van je telefoon en bedenk dat we met een heleboel zijn die het leven om welke reden dan ook even niet zo fijn vinden. En dat dat helaas nou eenmaal bij het leven hoort’. Linda’s ex-partner, Jeroen Rietbergen, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag als bandleider bij The Voice of Holland. Of het seksuele contact en de seksueel getinte WhatsApp-berichten met de betrokken vrouwen wederkerig en gelijkwaardig waren, zoals Jeroen het zelf heeft ervaren, staat ter discussie.