LINDA DE MOL weer samen met JEROEN RIETBERGEN?

0

Linda de Mol lijkt weer samen te zijn met Jeroen Rietbergen, met wie ze brak na de Voice-rel. Wat de liefdeshereniging tussen Linda en Jeroen aannemelijk maakt, is dat haar manager Xenia Kasper de hereniging niet wil ontkennen.

Het is Yvonne Coldeweijer die stelt uit zeer betrouwbare bron te hebben vernomen dat Linda de Mol weer samen is met Jeroen Rietbergen. Linda brak met Jeroen nadat de voormalig bandleider van The Voice of Holland toegaf zich schuldig te hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.


RTL Boulevard-presentator Lex Uiting gisteren aan het eind van de uitzending: “We hebben natuurlijk contact opgenomen met het management van Linda de Mol en zij laat ons weten dat ze dat ons niet kan bevestigen. Wij vroegen vervolgens verder: ‘Kun je het wel ontkennen?’, en daarop kwam daar weer geen enkele reactie.”

Volgens Yvonne Coldeweijer weet Linda niet hoe ze hereniging met Jeroen naar buiten moet brengen. “Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat (…) Linda en Vieze Jeroentje zich helemaal geen raad weten wat ze nou moeten doen. (…) Linda is als de dood dat de mensen dit niet gaan begrijpen.” Ze kunnen maar beter zélf de regie pakken, zegt Yvonne op haar betaalde juicekanaal. “Weet je, I don’t know, vroeg of laat, Lin, gaan we er toch wel achterkomen. Ik weet niet hoelang je zoiets kan verbergen.”


Coldeweijer voorspelde in januari dat de break-up tussen Linda en Jeroen ‘voor de bühne’ was. “Dit is een Gooise break-up. Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.”

UPDATE: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn niet terug bij elkaar. Dat laat Xenia Kasper, de manager van Linda, dinsdag aan het ANP weten nadat het juicekanaal Life Of Yvonne had bericht dat de twee weer bij elkaar zijn.